Kiemelt Hírek 2021. augusztus 16.

Videón, ahogy Gyuricza Dóra dalban vall szerelmet Rácz Jenőnek az esküvőn

Startlap Kiemelt Hírek 2021. augusztus 16.
Az ifjú feleség a Bëlga szerelmi himnuszával mondta el, mit érez a séf iránt, és közben kiderült, hogy táncolni is tud. Bulvárösszefoglaló.


Instagram/chefjenoracz

Videón, ahogy Gyuricza Dóra dalban vall szerelmet Rácz Jenőnek az esküvőn

Az ifjú feleség a Bëlga szerelmi himnuszával mondta el, mit érez a séf iránt, és közben kiderült, hogy táncolni is tud. Íme.

Tóth Gabi: Nincs érettségi bizonyítványom, de igyekszem úgy élni az életem, hogy az példa lehessen az embereknek

Tóth Gabi úgy érzi, az Eucharisztikus Kongresszus hirnökeként ismét céltáblává vált. Ennek kapcsán “hihetetlen” személyiségfejlődéséről, a saját bevallása szerint “tökéletes” életéről és arról elmélkedett, hogy milyen sokat fejleszti magát. Tóth Gabi gondolatai ebben a cikkben olvashatók.

Miss Balaton: Zimány Linda kanárisárga miniben, Gelencsér Tímea combig dekoltált kisestélyiben

Zimány Linda se húzott magára túl sok textilt, de Gelencsér Tímea ruhájának elején szinte több volt a dekoltázs, mint az anyag. Kárász Róbert pedig megtrollkodta Király Lindát. A 2021-es Miss Balatonon a szokásos puccos parádézás megvolt, szépségkirálynőt azonban idén sem tudtak választani. Fotók és további részletek itt.

8 éves fia bántalmazása miatt feljelentették a Drága örökösök színészét

Molnár Gusztáv volt párja állítja, a férfi ittasan verte meg közös gyermeküket. Ildikó azt mondja, korábban is voltak gondjaik. Bővebben.

Katalin hercegné különleges trükökkel nyugtatja le gyerekeit a nyilvánosság előtt

Max Mumby/Indigo/Getty Images

A brit királyi család csemetéi esetén egy nehezítő körülmény bonyolítja a gyereknevelés amúgy sem könnyű műfaját: minden mozdulatukat figyelik, így adott esetben egy kínos hisztit nem a közért többi vásárlója előtt kell elszenvedni, hanem az egész világ előtt, a címlapokon. Egy brit bulvárlap kinyomozta Vilmos herceg feleségének egyéni módszereit a probléma megoldására. Íme.

Horváth Éva bikiniben mutatta meg magát és tekintélyes terheshasát

Rögtön megértettük, miről beszélt a műsorvezető, amikor azt mondta, alig bír enni, mivel “semmi sem fér már belé”. Fotó.

Gergő gazda és Bogi még mindig járnak: “Nem hittem benne a legelején”

De a távolság nagyon megnehezíti a dolgukat. Az RTL vidéki romantikát kínáló műsorának legkomolyabb párkapcsolatát összehozó Gergő és Bogi a Reggeliben meséltek kapcsolatukról. Videó és további részletek itt.

Tóth Andi visszavágott a kommentelőknek: “Mindenkinek van egy anyja, egy apja, ha szültetek, neveljétek”

Egy ártatlannak tűnő, utazós képre nem várt patáliát okozott. Tóth Andi rövid videóval reagált, amelyben két fontos dolgot közölt az ügy kapcsán. Ha érdekel a téma, akkor ezt a cikket nézd meg.

Kórteremmé alakítják a kórházból hazatérő Rózsa György nappaliját

MTVA/Zih Zsolt

Súlyos balesetét követően több mint egy hónappal később engedik haza, otthonában teljes személyzet fogja segíteni gyógyulását. Bővebben.

Teljesen új nyomozói csapattal folytatódik az Álarcos énekes

Egyedül Istenes Bence személye nem változik. További információkért katt ide.

Keresés az oldalon