Videón, ahogy egy nagykátai diák lökdösi és leköpi tanárát

Az agresszív diákot osztálytársai is biztatták. Vasárnap délelőtti lustálkodós hírösszefoglaló.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2020-02-02 10:17

Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

Videóra vették, ahogy egy nagykátai diák lökdöste, veréssel fenyegette és leköpte tanárát

Az RTL Klub információi szerint pénteken, a Nagykátai Ipari Szakgimnázium és Szakközépiskolában az egyik tanuló készített a felvételt, amelyen jól látszik, hogy a tanárra támadó diákot osztálytársai még bíztatták is. Íme a videó.

A koronavírus már nem csak Kínában ölt

A 44 éves férfi február 1-jén halt bele a súlyos tüdőgyulladást okozó fertőzésbe, amely eddig kizárólag Kínában szedett halálos áldozatokat. Az esetet itt ismertetik részletesen.

Hogyan tudsz védekezni a koronavírus ellen?

Bombabiztos módszer egyelőre nincsen a koronavírus elkerülésére, de létezik néhány óvintézkedés, amelyekkel csökkenthetjük a fertőzés kockázatát. A hasznos tippeket ebben a cikkben ismertetjük.

Pszichopata báj, magyar fekete özvegyek: a sorozatgyilkosok anatómiája

A pszichiáterek megkülönböztetik a dezorganizált és az organizáltsorozatgyilkosokat, jellemzően az utóbbiak veszélyesebbek. Előbbi csoportba tartozik például a hírhedt Ted Bundy, az utóbbiba meg a magyar fekete özvegyek. Arról, hogy mit takar ez a két kategória, a Magyar Pszichiátriai Társaság XXIII. jubileumi vándorgyűlésén dr. Vizi János beszélt. Vizi a Nyírő Gyula Országos Pszichiátriai és Addiktológiai Intézet jogi és forenzikus osztályának vezetőjeként a sorozatgyilkosok jellemzőiről tartott előadást. Kíváncsi vagy, mik hangzottak el? Akkor ezt a cikket ajánljuk a figyelmedbe.

Singh Viki elment a fiújával Rómába, aztán kiakadtak, hogy nincs indiai, meg kínai étterem

 

 

View this post on Instagram

#vatican ⛪️

A post shared by S i n g h V i k i (@singhvikiofficial) on

 

 

Singh Vikiék egy hosszú hétvége erejéig látogattak Rómába, és a kirándulásukról igen alapos videós bejelentkezést adtak. Ebben egyrészt elég sokat ecsetelik, mennyit szerencsétlenkedtek az utazás során, majd ezután következik a lényeg: elkezdték kifogásolni, hogy Olaszországban miért csak olasz éttermek vannak mindenütt. A felvételt itt nézegetheted.

Elek Ferenc: Eléggé alkalmatlan vagyok az életre

Elek Ferenc közismerten durván munkamániás, és nem is tudna másként élni. Mi az, ami megmozgatja őt a színpadon kívül, és tényleg muszáj elválasztani a munkát az élettől, ha az előbbi az, ami boldoggá tesz? Honnan jött a színészi pálya ötlete? Miként lehet a Bánk bánból izgalmas krimit készíteni unalmas kötelező helyett? Hogyan érintette a Katona társulatát a Gothár-ügy és a színháztörvény? No és mi köze van Donald Trumpnak a Muppet Show-hoz? Többek között ezekről a kérdésekről beszélgettek Elek Ferenccel. Az interjút erre a linkre kattintva olvashatod.

Elindult az online próbafülke

Egyelőre még csak tesztüzemben működik, de már kipróbálhatod azt a funkciót, amivel megnézheted, a kiválasztott ruhadarab hogy festene a testalkatodon. Részletek itt.

Ezer racka juh születhet a Hortobágyon, a múlt században majdnem eltűnt ez a rendkívüli génállományú fajta

A Hortobágyon nemcsak egy új év, hanem egy egész új világ kezdődik a januárral: ilyenkor születnek a racka juhok, azok az állatok, amelyek még a honfoglaló őseinkkel érkeztek a Kárpát-medencébe. Róluk olvashatsz ebben a cikkben.

A meleg, olasz katolikus férfi, aki egyedül neveli örökbefogadott Down-szindrómás kislányát

Luca Trapanese nem számít kifejezetten híres embernek, de a nemzetközi sajtóban is szerepel néha, és van egy igen komoly követőbázissal rendelkező Instagramja. Ennek oka leginkább az, hogy Trapanese 41 éves, szingli, homoszexuális, katolikus olaszként 13 naposan örökbefogadott egy Down-szindrómás kislányt, Albát. Az apa és lánya közös életéről ide kattintva olvashatsz fényképes beszámolót.

Ez a három csillagjegy nem akar neked rosszat, de minden titkodat kifecsegi

Fotó: iStock

Mindenkiről mindent tudni akarnak, de pórul járhatsz, ha engedsz nekik: ezen három csillagjegy szülöttei szinte biztosan mindent kifecsegnek rólad. Kik azok, akikre nem érdemes rábízni az érzékeny információkat? Innen kiderül.

 

Mai nap hírei

Mennyi idő alatt csökkenthető a magas vérnyomás?

szimpatika.hu12 órája

A 6 legjobb gyógynövény cukorbetegségre

napidoktor.hu14 órája

Donald Trump feleségdublőrt használt?

eletforma.hu15 órája

Orbánnak is nyilvánosan beszólt a Felcsút edzője. Csomagolhat?

felcsut.ezalenyeg.hu15 órája

Karácsony: szerdán visszavonjuk a budapesti maszkszabályokat

szeretlekmagyarorszag.hu17 órája

Visszarúg a múlt: videón egy teljesen felújított benzines ZIL-130-as

agroinform.hu17 órája

Koronavírus-járvány: egyetlen grafikonon az elhunytak számának alakulása augusztus 1-je óta

haszon.hu18 órája

A magyar kormány megtámadta az Európai Unió Bíróságán a Mobilitási Csomagot

demokrata.hu19 órája