Kiderült, mennyi pénze van a miniszterelnöknek

Meglepő adatokat látni Magyarország vezetőjének vagyonnyilatkozatában. Heti hírösszefoglaló.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2020-02-01 09:20

Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

A legismertebb magyar politikusok között Orbán Viktor egyszerűen szegény

Nyilvános Orbán Viktor vagyonnyilatkozata, melyre errefelé lehet rácsodálkozni. Érdekes módon még hitelt is fel kellett vennie Magyarország első emberének. Nála azért sokkal jobban járt Gyurcsány Ferenc, ide kattintva kiderül mennyi pénze is van jelenleg. Úgy tűnik a legismertebb magyar politikusok közül Rogán Antal a leggazdagabb, hogy mennyire is módos, az innen derül ki.

Fidesz-közeli ügyvédi iroda a “börtönbiznisz” legnagyobb nyertese

Itt van ez a börtönbiznisz. Emberek – akik ügyvédnek mondják magukat – felépítenek egy bizniszt, és 12 ezer pert indítanak a saját hazájuk ellen, egy teljesen mondvacsinált ügyben. Kínzás ürügyén ítéleteket csikarnak ki, a pénzen pedig megosztoznak a bűnözőkkel, a pénz 60 százaléka pedig ezekhez az ügyvédekhez kerül. Én nem tudom ezek az emberek, hogy kapták a diplomájukat, de a leghatározottabban szeretnék fellépni a börtönbiznisz ellen.

Ezt Orbán Viktor miniszterelnök mondta pénteki rádióinterjújában. Miközben a legtöbb börtönkártérítésipert egy Fidesz-közeli ügyvédi iroda intézi… A folytatásért ide kattints.

Koronavírus: a Külügyminisztérium kimenekíti Vuhanból a magyarokat, Olaszországot végigutazta két fertőzött turista

A vírus gócpontját jelentő lezárt Hupej tartományban jelenleg nyolc magyar tartózkodik, akik közül heten szeretnék elhagyni az országot. A kimenekítésükre készült részletes tervet csütörtöki sajtótájékoztatóján vázolta fel a Külgazdasági és Külügyminisztérium tájékoztatásért és Magyarország nemzetközi megjelenítéséért felelős államtitkára, Menczer TamásRészletek itt.

Egy idős kínai házaspár egy héttel ezelőtt érkezett Olaszországba, majd a fél országot végigutazták, mire kiderült, hogy ők is fertőzöttek. Róluk itt írnak bővebben.

A betegség felbukkanása óta számos fénykép készült maszkos, vagy éppen védőöltözékbe bújt emberekről. De egyik sem mutatja annyira a kegyetlen valóságot, mint azok a Vuhanban készült fotók, amelyeken egy halott férfi hever az utcán, miközben előtte elbicikliznek, illetve az egészségügyi szakemberek ácsorognak, arra várva, hogy elszállíthassák a helyszínről. Íme a felvételek (18+).

Zente anyukája szerint kisebb csoda történt a fiával, és ezt videón is megmutatta

A jelenleg 22 hónapos kisfiú három hónappal ezelőtt kapta meg a 750 millió forintos Zolgensma-injekciót, amelynek hatásait már eddig is lelkesen dokumentálta édesanyja a nyilvánosság számára is. De olyan komoly előrelépés, mint amelyről most közölt videót, eddig még nem történt Zente fejlődésében. Íme a felvétel.

Elhunyt a debreceni gyermekklinika igazgatója

Életének 51. évében kedden elhunyt Veres Gábor professzor, a Debreceni Egyetem (DE) általános orvostudományi kara gyermekgyógyászati intézetének és klinikájának igazgatója – további részletek ebben a cikkben.

Helikopter-balesetben halt meg az NBA-legenda, Kobe Bryant

Minden idők egyik legjobb kosárlabdázója, a 41 éves Kobe Bryant magánhelikoptere vasárnap lezuhant, aminek következtében kilenc ember veszítette életét, köztük Bryant mellett  13 éves lánya, Gianna is. A balesetről és Kobe Bryant rendkívüli karrierjéről erre a linkre kattintva olvashatsz.

Niedermüller Péter: “Egy ideológiáról beszéltem. (…) Ez az ideológia az, ami Magyarországot, ha így folytatódik, végképp tönkre fogja tenni”

Fotó: MTI/Mónus Márton

A Fidesz csütörtökön megtartotta az antirasszista tüntetését Nidermüller Péter erzsébetvárosi polgármester ellen, aki egy tévéinterjúban tett nyilatkozata miatt került a célkeresztbe. Niedermüller ismét nyilatkozott. 

Felvették a biztonsági kamerák, ahogy a menekülnek megpróbálnak áttörni a röszkei határkerítésen

Menekültek két csoportja hétfőn hajnali 5 és 6 között megpróbált illegálisan betörni Magyarország területére a Röszke 2 átkelőhelynél. A történtekről Pintér Sándor belügyminiszter és Papp Károly, a Belügyminisztérium közbiztonsági főigazgatója számolt be keddi sajtótájékoztatóján. A rendőrök több embert őrizetbe vettek, az eseményeket pedig rögzítették a biztonsági kamerák. Ebben a cikkben megtalálod a felvételeket, és az is kiderül, miként kíséreltek meg áttörni a határon. Innen pedig megtudhatod négyen közülük mekkora börtönbüntetést kaptak. 

Jön a lex Dézsi: máris törvényt módosítanak az új győri fideszes polgármester miatt

Az időközi választáson vasárnap meggyőző fölénnyel választották polgármesterré a győriek Dézsi Csaba Andrást. A döntést gyorsan egy törvénymódosítás követheti, amit állítólag még a választás előtt beígértek az új városvezetőnek. Arról, miért van szükség Dézsi megválasztása miatt törvénymódosításra, itt írnak.

Mai nap hírei

Reumás ízületi gyulladás – az egész szervezetet megbetegíti

napidoktor.hu10 órája

Nem is 1,8 millióan töltötték ki a nemzeti konzultációt

168ora.hu13 órája

lyen az, amikor a szarvas viszi a puskát

agroinform.hu14 órája

Jól álcázott kémprogram terjed az Androidos mobilokon

gsmring.hu15 órája

A Teslánál már kétmillió mérföldes akkumulátorokon dolgoznak

autopro.hu16 órája

Müller Cecília eltűnt a képernyőről

szeretlekmagyarorszag.hu16 órája

Nem jelenhetett meg a Péterfy-Novák Évával készült interjú a 168 órában

konyvesmagazin.hu17 órája

Megszakad a szív! Reese Witherspoon megható képpel búcsúzik elhunyt társától

joy.hu19 órája