Videón a nap parlamenti botránya

Startlap - Startlap
Hadházy Ákos nem túl hízelgő táblákat tartott Orbán Viktor orra alá, aki beszéde közben megpróbálta kitépni azokat a kezéből, végül még dulakodás is volt, már a miniszterelnök nélkül. Hírösszefoglaló.

Videón, ahogy Orbán Viktor a beszéde közben megpróbálja kivenni Hadházy kezéből a “Muszáj hazudnia, mert túl sokat lopott” táblát

Aztán némi dulakodás is volt a miniszterelnök választások utáni értékelő beszéde közben, de ez már egyéb kormánypárti képviselők részvételével történt. Videó erről is van, meg rengeteg kép is, méghozzá itt.

“Aranyélet, sokadik rész” – Hadházy Ákos Borkai Zsolt 21 éves, luxusautóban ülő fiáról posztolt képet

A képen Borkai Ádám látható, a győri polgármester fia – tudják, aki egymilliót kap havonta a semmiért, de van még egy „sportvezetői” állása is, közel ugyanannyiért. 2016 nyarán készült, vagyis akkor 21 éves lehetett

– áll Hadházy Ákos független ellenzéki parlamenti képviselő friss Facebook-posztjában, amelyet egy fejtegetéssel folytatott arról, hány millió volt a képen látható Audi kabrió akkori listaára. A fénykép, illetve a teljes bejegyzés ebben a cikkben érhető el.

A törökbarát Orbán miatt komoly figyelmeztetést kapott Magyarország a német pártszövetségtől

Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

Egy helyi tévében nyilatkozott Johann Wadepuhl, a CDU/CSU frakcióvezető-helyettese hazánk hozzáállásáról a szíriai konfliktushoz. A politikus kritikus fenyegetést helyezett kilátásba. Ha kíváncsi vagy, mint mondott Wadepuhl, akkor ezt a cikket olvasd el.

Székely Sándor fényképen mutatta meg, hogyan Kövér László számára a sajtószabadság egy picike karámot jelent

Kövér László az őszi ülésszak megkezdésével módosítottaaz országházi sajtótudósítás rendjére vonatkozó szabályokat

A módosítás összhangban van a nyugat-európai országok parlamentjeinek gyakorlatával és az Európai Parlament intézményeiben érvényes rendelkezésekre épülnek

– írták az erről szóló szerdai közleményben. Székely Sándor, a Szolidaritás független országgyűlési képviselője a Képviselői Irodaházban fotózta le ezen változás egyik ékes jelét, pontosabban egy karámot, amiről biztosan nem a nyugat-európai országok jutnak az eszünkbe. Székely fotója erre a linkre kattintva érhető el.

Orbán Viktor idén nem áll ki a nyilvánosság elé október 23-i beszédével

Ilyen utoljára 2012-ben volt. Arról, hogy akkor mi állhatott ennek hátterében, és milyen helyszínre szervezik a 2019-es ünnepi miniszterelnöki beszédet, ebből a cikkből tájékozódhatsz.

Orbán Viktor levelet küldött a kormánypártok új önkormányzati képviselőinek és polgármestereinek

Ha érdekel, miről írt a miniszterelnök, akkor ezen az oldalon folytasd az olvasgatást.

A taxisok a szabályzatra hivatkozva fenyegetnek hídlezárással a Bolt miatt, de valójában egy egész más oka lehet a háborgásnak

Demonstrációt, illetve hídlezárástszerveznének a taxisok, amennyiben a Boltautóizavartalanulfolytathatjákaszemélyszállítást. Csertek István, az Európai Taxis Egyesület elnöke mindezt azzal indokolta, hogy a cég autói nem felelnek meg a követelményeknek. Egy nyilatkozó volt taxis szerint azonban az elégedetlenség hátterében egyáltalán nem ez állhat. A részletekért ide kattints, ahol azt is elmagyarázzák, mi is az a Bolt.

Nem volt igaza Kósa Lajosnak: nem a budapesti külföldiek miatt vesztett Tarlós

Az itt közölt számokból gyönyörűen látható, hogy a Fidesz önkormányzati választásokért felelős kampányfőnöke által kiötlött elmélet Tarlós Istvánnal együtt megbukott.

Nehogy elfelejtsd átállítani az óráidat téli időszámításra!

Fotó: © Hulton-Deutsch Collection/CORBIS/Corbis via Getty Images

Innen kiderül, mikor kell tekergetni a mutatókon.

Milyen lesz a tél? Majd Orsolya megmondja

Az október 21-i néphagyományról itt írnak bővebben.

Ez is érdekelhet

képcím

WHO: Valószínű, hogy Európa a járvány végső fázisához...

képcím

Kiderült, mi okozhatta a tüzet a Szent Imrében: egy beteg miatt...

képcím

"Akit zavar a rövid szoknya, az ne menjen mazsorettnek" - retró...