Videó: Kora reggeli lánykéréssel kezdték a napot a Hajdú-Bihar megyei katasztrófavédelemnél

Startlap - Startlap
A pszichológus és a tűzoltó négy évvel ezelőtt, munkahelyükön ismerték meg egymást.

“Szokásos munkanapnak indult a péntek reggel Bittmann Viktória számára” – kezdik a lánykérés történetét a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság Facebook-oldalán. 

Viktória négy évvel ezelőtt a munkahelyén ismerte meg párját, Bereczki Bencét, aki akkor szerelt fel tűzoltónak. Azóta boldog párkapcsolatbban élnek, és a fiatal tűzoltóban mostanra érett meg az elhatározás, hogy szerelmét feleségül vegye. Ezért a reggeli szolgálatváltás előtt kollégáival beültek egy tűzoltóautóba, és azzal gurultak az éppen érkező lány elé. 

Bence kiugrott az autóból, letérdelt szerelme elé, és feltette a nagy kérdést. Viktória a beszámoló szerint nagyon meglepődött és elérzékenyült, de természetesen igennel felelt párjának.

 

Lánykérés korán reggel

Szokásos munkanapnak indult a péntek reggel Bittmann Viktória számára. Még sötétben érkezett meg munkahelyére a pszichológus asszisztens a Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóságra. Itt ismerte meg négy évvel ezelőtt barátját, Bereczki Bence tűzoltó őrmestert, aki akkor szerelt fel tűzoltónak. Azóta boldog párt alkotnak. A fiatal tűzoltóban megérett az elhatározás, hogy szerelmüket megpecsételjék. A reggeli szolgálatváltás előtt bajtársaival a gépjárműfecskendőbe ültek, majd a szerállás felől érkező Viktória elé fordultak kéklámpával. Bence kipattant az autóból, majd letérdelt Viki elé. A nagy kérdésre a válasz természetesen igen volt, amelyet a most már mennyasszony meglepetten és elérzékenyülve, halkan mondott ki.Videó: Nagyházi Csaba tűzoltó törzszászlós

Közzétette: BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság – 2018. december 21., péntek

Ez is érdekelhet

képcím

Fotókon Szűcs Lajos temetése: Pécsi Ildikót ketten támogatták

képcím

Van két természetes rovarriasztó, ami valóban működik

képcím

Új rendelet: nagy változás jön az orvosi ellátásban