Videó: fényes nappal megütöttek egy utast, és kiverték az 1-es villamos ablakát

Startlap - Startlap
A rendőrség segítséget kér az elkövetők azonosításához.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. kerületi Rendőrkapitánysága a lakosság segítségét kéri két ismeretlen személy felkutatása érdekében, akik ellen garázdaság gyanúja miatt folytatnak nyomozást – írja a police.hu.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint az eset szombat délután 15:45-kor történt a főváros VIII. kerületében, a Hidegkúti Nándor Stadion előtti megállóban várakozó 1-es villamoson. Az egyik férfi betörte a jármű ablakát, miközben társa megütötte az egyik utast. Az elkövetőket a jármű biztonsági kamerái rögzítették:

Az egyik elkövető 30-35 év körüli, 180-185 cm magas, körszakállas férfi, aki a bűncselekmény elkövetésekor sötét nadrágot, sötét kabátot és egy fehér csíkos sapkát viselt. Társa valamivel fiatalabb, 25-30 év körüli, 170-175 cm magas férfi, aki fehér talpú fekete sportcipőt, fekete nadrágot és fekete kabátot viselt, karján sárga csíkkal.

A rendőrség kéri, hogy aki a felvételen látható férfiakat felismeri, személyazonosságukkal, tartózkodási helyükkel vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén. ​

Ez is érdekelhet

képcím

Szél Bernadett: Merkely Bélának nincsenek meg azok a kórházi...

képcím

444: kijózanító közvélemény-kutatást kapott az ellenzék

képcím

13 éve nem látott rekordfőnyeremény jön a hatos lottón