Videó: Ernyey Béla utánozhatatlanul főz indiai kaját

Azért a felesége is segített, és közben izgalmas részleteket meséltek az életükről. Bulvárösszefoglaló.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2019-10-08 13:32

Forrás: YouTube/ NoSalty

Így főz együtt indiait Ernyey Béla a feleségével – videó

Az örök eleganciájáról is ismert Ernyey Béla fiatal feleségével, Balaton Dórával látogatta meg a Nosalty konyháját, hogy együtt készítsenek el egy indiai levest a színész legkedvesebb alapanyagából. A fakanál mellett jutott idő beszélgetésre is: a pár természetesen a főzésről mesélt, izgalmas részleteket árulva el közös életükből. Íme a videó és az interjú.

Tömegsírba temethetik Terry Blacket

Terry Black halála óta köztudott tény, hogy a művész komoly anyagi gondokkal küzdött, amely azóta két gyermeke, Dávid és Fanni vállára hárult. A 18 éves Dávid ezúttal arról számolt be: édesapja tömegsírba kerülhet.

Kiderült, hová tűnt Geszler Dorottya: nem fogod kitalálni, mivel foglalkozik az egykori műsorvezető

A nyolcvanas évek végén a Miss Hungary szépségverseny révén ismertté vált Geszler Dorottya annyira régen vonult ki a nyilvánosságból, hogy a nevét olvasván talán többeknek nem is ugrik be rögtön, kiről van szó. Emlékeztetőül jöjjön egy videó:

Szóval Geszler már nem tévézik, de attól még elfoglalja magát, és ebből a cikkből arra is fény derült, mivel foglalkozik.

Kilenc év után távozik a sorozatból a Jóban rosszban egyik oszlopos tagja

Cseke Katinka után egy újabb szereplő hagyja el a TV2 saját Barátok köztjének stábját. A színész döntéséről ebben a cikkben nyilatkozik, igen érzelmesen.

Árpa Attila elismerte, hogy kábítószerkereskedelemmel gyanúsítják, és elmondta az ő verzióját az eseményekről

Árpa Attila megerősítette, hogy kábítószer-kereskedelemmel gyanúsítja a rendőrség, és emiatt tartottak nála razziát a TEK emberei még tavasszal. Árpa kifejtette a tényállást a saját szemszögéből, a sajtó által megkérdezett ügyvéd szerint viszont nem állja meg a helyét teljesen, amit a művész állít.

Gáspár Zsolt felfedte eredeti szakmáját

Gáspár Zsolt azt mondja, sosem vágyott a sztárságra, és ennek megfelelően ő egész másból élt eddig, mint bátyja, Győzike.

Horváth Gréták elmesélte, mit csinálnak, mióta az Ázsia Expressz után felmondtak a munkahelyükön

A legtöbbeknek bizonyára nem újdonság, de azért a teljesség kedvéért jegyezzük meg gyorsan, hogy Horváth Gréta és párja, Meggyes Dávid  nyerte az Ázsia  Expressz  második  szériáját. A játék és a nyeremény alapjaiban változtatta meg az életüket, mindketten felmondtak a munkahelyükön.

Várkonyi Andrea elárulta, milyen szerepben tér vissza a képernyőre

Várkonyi Andrea több mint 10 év után Bochkor Gábor mellett a TV2-vel is szakított, de a tévénézőknek már nem sokáig kell nélkülözni a személyét, két hét múlva ugyanis újra látható lesz a képernyőn.

Sírva fakadtak a nézők, amikor Joaquin Phoenix váratlanul betoppant a Joker vetítésére

Rendkívül megérintette a Los Angeles-i Alarmo Drafthouse közönségét, amikor a formabontó szuperantihősös film vetítésén hirtelen felbukkant a címszerepet játszó Joaquin Phoenix a teremben: többen a könnyeiket törölgették, volt aki szabályosan elsírta magát, és olyan is, aki azonnal megölelte a melegítőfelsőben és tornacipőben érkezett színészt

Két hollywoodi gigaesküvő is volt az elmúlt napokban: Justin Biebernek ez már a második, Jeffrey Dean Morgan meg tíz évet várt a nagy nappal

Justin Bieber és Hailey Bieber már házasok, tavaly lement a titkos esküvőjük, ennek ellenére idén megismételték a dolgot, csak éppen most képeket is kiadtak az eseményről. Jeffrey Dean Morgan pedig már tíz éve együtt van a feleségével, de az esküvőig csak a minap jutottak el, és a sorozatszínész is egy csomó fényképet tett közzé.

Fotó: Lorne Thomson/Getty Images

Mr. és Mrs. Bieber lakodalmáról itt, Morganék nászáról meg itt nézegetheted a szebbnél szebb fekete-fehér felvételeket. Azon túl, hogy a feleségek és a ruhák gyönyörűek, kattintani azért is érdemes, mert Jeffrey Dean Morgan romantikusan szerelmet vallot a képek alatt, Hailey Bieber pedig a fátylán tette meg ugyanezt, kissé szigorúbb formában.

Mai nap hírei

Karikó Katalin: Már egy dózis Pfizer-vakcina is véd

demokrata.hu5 órája

Istenes Bence sírva vallott az apjával való kapcsolatáról – Istenes László is reagált

femcafe.hu6 órája

Hiába a járvány, a kormány nem enged: teljes kórházi osztályok álltak le

168.hu6 órája

Rengeteg a fertőzött - Ez lett az eredménye az ingyenes budapesti koronavírus szűrésnek

life.hu7 órája

Olyan hír jött A mi kis falunkról, aminek minden rajongó örülni fog

promotions.hu7 órája

Letarolja a Balatont az ország csúcsragadozója

agrotrend.hu8 órája

Kavartak egyet a Néppárt vezetői, hogy a Fidesz ne hagyja ott őket

444.hu12 órája

Jön ″az új Windows″

digitalhungary.hu13 órája