Vezetés közben érte a 30 késszúrás a taxisofőrt

Startlap - Startlap
Négy órán keresztül küzdöttek az életéért.

30 késszúrást kapott N. Béla taxisofőr, akit utasa menet közben bántalmazott. Az elkövető G. Richárdról kiderült, hogy nemrég szabadult, 8 évet ült erőszakos bűncselekmények miatt.

A taxis a Borsnak beszélt a május 25-i eseményekről. Hajnali 3 körül egy állítólagos társaságot kerestek, eközben hátulról az utas megfogta az ingét és elkezdte szurkálni a nyakát és a fejét.

„A jobb kezemmel próbáltam védeni magam, a ballal tovább vezettem. Azt hajtogatta, álljak meg, de nem tettem, hiszen az autó volt az egyetlen fegyverem.”

Forgalmas helyre igyekezett hajtani. Végül a folyamatos szurkálások közben megállt, ekkor már azzal fenyegette utasa, hogy megöli. De szerencsére „csak” elvette pénzét és elsétált.

„Az adrenalintól nem éreztem fájdalmat, azt hittem, csak ütéseket kapok, a késelés csupán akkor tudatosult, amikor segítséget akartam hívni és minden vérben úszott.”

Kórházba szállították, ahol négy órán keresztül küzdöttek az életéért. Mostanra más hazaengedték, családja segít feldolgozni neki a történteket, melyeket éjszakánként álmában újra és újra átél.

Ez is érdekelhet

képcím

Herendi Gábor: Eddig csendben maradtam, mert szerettem volna még...

képcím

Éjjel érkezik Magyarországra az áradásokat okozó vihar:...

képcím

Önkénteseket toboroznak a koronavírusos betegek kórházi...