Véget ért A Nagy Duett, ők lettek a győztesek

Startlap - Startlap
A nyertes páros ágyjelenetének is tanúi lehettünk.

A Nagy Duett fináléjában már háromszor állt színpadra a legjobb négy páros.

A show első párosa, Csobot Adél és Rózsa György tövig nyomta a gázpedált és egészen A Nagy Duett pódiumáig száguldottak a Száguldás, Porsche, Szerelem című dalt énekelve. Kollányi Zsuzsi babakocsit ragadva énekelte el Kamarás Ivánnal Aretha Franklin Respect slágerét. Tápai Szabina és Takács Nikolas veronai szerelmesekként adták elő Rómeó és Julia musical betétdalát. Balázs Andi és Horváth Tamás ágyba bújtak egymással, miközben Demjén Ferenc Fekszem az ágyon című számát énekelték el.

Következett a második kör, melynek elején swingtől zengett a színpad, ugyanis a Csobot-Rózsa páros a Swing-hatás dalt adta elő. Kamarás Iván ezúttal Majka szerepét átvette Kollányi Zsuzsi mellett és a Valahonnan című számot énekelték el. A Balázs-Horváth páros annyira egymásra hangolódott már, hogy egy tálból meggyeztek, miközben a Meggyfa című dalt adták elő. A Nagy Duett pódiumán a Rád Hangoltam című dalt adta elő Tápai Szabina és Takács Nikolas a második kör zárásaként.

A második kör végén elbúcsúztak a 4. helyen álló párostól, így Kollányi Zsuzsi és Kamarás Iván nem folytathatta a versenyt a fődíjért.

A harmadik kör A Nagy Dalrablás ideje volt, amikor olyan dalok csendültek fel, melyeket már korábban hallhattunk más versenyzőktől. A KGB Jajj, de jó a habos söremény című dalát rockerként Rózsa György és Csobot Adél rabolták el Erdélyi Timitől és Gönczi Gábortól. Majka dalára szó szerint Mindenki táncolt A Nagy Duett színpadán, amit először Megyeri Csilla és Gergely Róbert adott elő néhány műsorral ezelőtt, de ezúttal Balázs Andi és Horváth Tamás bulizott rá. Tápai Szabina és Takács Nikolas a Macskák musical dalát adták elő, amit az egyik adásban Kamarás Iván és Kollányi Zsuzsi énekelte el.

A nézők szavazatait összesítve a verseny nyertese Balázs Andi és Horváth Tamás lett.

A második helyezett Tápai Szabina és Takács Nikolas, a harmadik helyet pedig Csobot Adél és Rózsa György szerezte meg.

 

Forrás: TV2

Ez is érdekelhet

képcím

40 kilót fogyott a Família Kft. sztárja

képcím

Lilu az OMSZ vezetőségének kirúgásáról: Ez még A tanúban is...

képcím

Nádas György annyira lefogyott, hogy szinte rá sem lehet ismerni