Lilu az OMSZ vezetőségének kirúgásáról: Ez még A tanúban is erős lett volna

Startlap - Startlap
A témával kapcsolatban eddig ő az egyetlen magyar híresség, aki megszólalt. Bulvárösszefoglaló.

Lilu kiakadt, hogy miért is bocsájtották el az OMSZ vezetőségét

Azonnali hatállyal távozik a posztjáról az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ) elnöke és a szervezet szakmai elnökhelyettese – írta hétfő délutáni közleményében a Technológiai és Ipari Minisztérium.  A népszerű műsorvezető erre reagálva csípős megjegyzéseket tett. Íme

Exneje miatt szakított új párjával Lagzi Lajcsi

Több mint egy év után véget ért Galambos Lajos és párja, Julika kapcsolata. Az okokról maga a trombitaművész vallott őszintén ebben a cikkben.

Tiszta apja: így bulizott a Strand Fesztiválon Majka kisfia

Habár a nyár rengeteg utazással és fellépéssel telik a rappernek, igyekszik minőségi időt tölteni a családjával és két fiával, Olivérrel és Mariánnal. Most a Strand Fesztiválra kísérték el a családfőt, ahol Olivér nagyon jól érezte magát. Erről maga a rapper osztott meg egy videót, amin Oli üvöltve énekel, és hát le sem tagadhatná, hogy kinek a gyermeke. Íme.

Ezért hiúsult meg Kovács Kati és Bródy János esküvője

A hatvanas években álompárként emlegették őket, Bródy János pedig még a kezét is megkérte Kovács Katinak. A két énekes legenda esküvője azonban mégis elmaradt. Ha kíváncsi vagy az okára, ide kattints.

Majka reagált Kollányi Zsuzsi kijelentésére, miszerint visszatérne a zenekarba

Kollányi Zsuzsi jó ideje nem szerepelt a sajtóban, a Blikk azonban érdeklődött nála, hogy miként telnek a mindennapjai. Többek között azt is elmondta, hogy ha Majka hívná, valószínűleg újra egy színpadra állna vele. De mit gondol erről a rapper? Innen kiderül.

Josh Brolin Budapesten van, betért egy körúti csemegeboltba

Hazánkban forgatják a Dűne második részének néhány jelenetét, emiatt több híresség Magyarországon tartózkodik, mint például Zendaya vagy Timothée Chalamet is. Most Josh Brolin folytatta a sort, aki 2019-ben egyébként már járt Budapesten (akkor is forgatni), most is bejelentkezett a fővárosból. Feleségével, Kathryn Brolinnal érkezett, és a színész betért egy Szent István körúton található csemegeboltba is. A fotót ezen a linken nézheted meg.

Ilyeneken veszekszik Liptai Claudia és férje

Olasz vakációra adta a fejét Liptai Claudia és férje, Pataki Ádám. A házasok felejthetetlen napokat töltöttek Olaszországban, ám nem titkolják, volt néhány súrlódás közöttük a vakáció alatt. Ha kíváncsi vagy, mi hozza ki őket a sodrukból, ebben a cikkben elmesélik.

Madonna bement egy szicíliai templomba, majd lefeküdt pózolni az oltár elé

64 éves lett Madonna, ezt pedig Dél-Olaszországban ünnepelte meg bulikkal. Nemrég Szicíliában járt Instagramja alapján, ahol bement egy katolikus templomba is. Az énekesnő mezítláb, rózsaszín ruhájában feküdt be az oltár elé, hogy képeket készíthessenek róla. A fotókért ide kattints.

 

 

Címlapkép: RTL Klub

Ez is érdekelhet

képcím

"Kimérten ömlik rád a kódolt gyűlölet" - Bródy János a...

képcím

Bródy János dallal reagált Orbán Viktor évértékelőjére

képcím

Bródy János dalt küldött Novák Katalinnak és Varga Juditnak