Kiemelt Hírek 2018. június 28.

Vastag Tamás a szemünk előtt nőtt fel

Startlap Kiemelt Hírek 2018. június 28.
Az X-Faktorban még mindenki csak egy kissrácnak tekintette, most pedig már két gyermek édesapja: 27-dik születésnapját ünnepli Vastag Tamás.

A Vastag-testvérek közül ketten (van egy harmadik bátyjuk is, Bálint) még 2010-ben jelentkeztek az X-Faktor első évadába, mindketten be is jutottak a legjobb 12 közé. Koruk miatt két különböző csoportba sorolták őket, Tomi a fiúk közé került, ahol Keresztes Ildikó volt a mentora, Csaba pedig a 25 év felettiek közé, ahol Nagy Ferótól tanult.

Csaba végül a fináléig menetelt és azt meg is tudta nyerni, de nehéz pont volt a műsorban, mikor a két fiúnak egymás ellen kellett párbajoznia.

Mindketten a mai napig is koncerteznek, és különböző műsorokban szerepelnek. Tamás azóta meg is nyert egy tehetségkutatót, méghozzá 2017-ben a Sztárban sztár +1 kicsi második évadát Varga Szabolccsal.

2013-ban és 2014-ben is elindult A Dal című műsorban, de a dalfesztiválra végül nem ő jutott ki. Szintén 2014-ben szerepelt a Sztárban sztár című műsorban, ahol ötödik helyezett lett. Vastag Tamásnak eddig egy nagylemeze jelent meg 2015-ben, de testvérével közösen énekelt dalukkal (Őrizd az álmod), 2012-ben Fonogram-díjat nyertek.

Első gyermeke, Sándor Samu 2016 nyarán, míg a második idén januárban született.

Vastag Tamás kipróbálta magát színházi színészként is, több vidéki színház előadásában szerepelt, legutóbb a Győri Nemzeti Színház István a király című darabjában láthattuk. Együtt játszott a Grease színházi verziójában Vastag Csabával. Eljátszotta a fiatal Frank Sinatra-t, Che Guevara-t az Evitában. Szerepet kapott az Aidában, a Robin Hoodban és a Talpra magyarban is.

Keresés az oldalon