Vasalódeszkáról osztották a bizonyítványt az egyik gimnáziumban

Startlap - Startlap
A vasalódeszka a makói testneveléstanár melletti szolidaritást jelképezi, akit egy humoros videója miatt büntetett meg a helyi tankerületvezető, aki azóta lemondott posztjáról. Hírösszefoglaló.

Vasalódeszkával osztottak bizonyítványt

“Manapság divatossá váló eszközt használtam a bizonyítványosztáshoz. Gratulálok a 9.c osztály tanulóinak a szép eredményekhez!” – írta ki a Facebookra Tollner József, a budaörsi Illyés Gyula Gimnázium tanára az eseményről készült fotók mellé, amiket itt találsz meg

Áder aláírta a veszélyhelyzet megszüntetéséről szóló törvényt

A köztársasági elnök azt a jogszabályt is szignózta, amellyel Orbán Viktor lényegében ismét különleges felhatalmazást kapott.

A Fidesz Szálasi Ferenchez hasonlította Karácsony Gergelyt

A fővárosi Fidesz szerda délelőtt kirakott a Facebook-oldalára egy posztot, melyben egy Láng Zsolttal készült interjút népszerűsít; a II. kerület októberben leváltott polgármestere arról panaszkodik a Hír TV-n, hogy Karácsony Gergely főpolgármester még mindig nem kezdte meg a nagyon rossz állapotban lévő Lánchíd felújítását. Mindezt gy olyan mémfotóval, ami háborús bűnösként kivégzett Szálasi Ferenc nyilas nemzetvezetővel azonosította Karácsony Gergely főpolgármestert. 

Idekattintva megtalálod a posztot. 

Elbúcsúzott az Operatív Törzs

Nem tart több tájékoztatót az Operatív Törzs. Az utolsó sajtótájékoztatón könnyes búcsút vettek egymástól a “szereplők” – itt olvashatsz erről többet. Orbán Viktor miniszterelnök is elbúcsúzott tőlük

 

Több mint 2 millió nyugdíjasnak postázzák ki a kormány ingyenes nyugdíjasmagazinját

„Jókor” címmel több mint 2 millió nyugdíjashoz megy ki a héten egy hivatalosan a Magyar Államkincstár által kiadott 16 oldalas nyugdíjas tájékoztató. Hogy milyen lesz a lap, azt innen megtudhatod. 

 

Felakasztottak egy terhes 28 éves nőt Dél-Afrikában

 28 éves volt, terhessége nyolcadik hónapjában járt az a nő, akinek a holttestét egy fára felakasztva találták meg még múlt héten. Az ügy részleteiről itt olvashatsz bővebben.

Meghalt Csurka László

Csurka László 84 esztendős volt.

Aranyáron mérik idén a szamócát

Mutatjuk az árakat.

Elkaptak egy kisbuszt az M0-son, a rendőröket is sokkolta, amit láttak

Az M0-s déli szektorában igazoltattak egy furgont a rendőrök. A mérlegelésnél jött a nagy meglepetés.

Van, ahol tovább tartanak a zivatarok

Holnap több helyen számíthatunk zivatarokra, majd a sekély ciklon északkelet felé elhagyja hazánkat és péntektől már csak a keleti tájak zivatartevékenységéért lesz felelős. Részletes időjárás-jelentés itt.

Ez is érdekelhet

képcím

Elárasztotta a hazai hírpiacot a koronavírus

képcím

200 ezres NAV-bírság is lehet a vége a karácsonyi posztnak

képcím

Két lány és egy férfi is meghalt a segesdi lovaskocsi balesetben