Két lány és egy férfi is meghalt a segesdi lovaskocsi balesetben

A fogat öt utasa azonnal lerepült a járműről, a lovaskocsi deszkákra szakadt. Hírösszefoglaló.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2019-10-25 17:05

Forrás: police.hu

13 és 15 éves lányok, valamint egy férfi is meghalt a lovaskocsi balesetében Segesdnél

Három halálos áldozata van annak a Segesd külterületén történt csütörtök esti balesetnek, amelyben egy lovaskocsi ütközött teherautóval. A lap információi szerint a fogat öt utasa azonnal lerepült a járműről, a lovaskocsi deszkákra szakadt, csak a kereke és a tengelye maradt egyben. Az egyik áldozat egy várandós 15 éves lány. A szörnyű tragédia részleteiről itt olvashatsz

Újraszámolták a szavazatokat, bukott a győztes fideszes polgármester

Megváltoztatta a fehérvárcsurgói polgármester-választás eredményét a Győri Ítélőtábla, Schmidtné Cser Viktória (Fidesz-KDNP) helyett Temesvári Krisztián (független) a megválasztott településvezető. 

 

Orbán: megalázó, hogy Tarlós Demszkyvel együtt lenne díszpolgár

Péntek reggel Orbán Viktor a Kossuth Rádió vendége volt, ahol ahogyan mindig, most is Nagy Katalin, a közrádió riportere kérdezte a miniszterelnököt. A miniszterelnök több témát is érintett, például a Borkai-orgiát is, de Karácsony Gergely főpolgármester első tervezett intézkedéseit is elemezte. Azt mondta: nem is érti, folytatja Orbán, hogyan merül fel, hogy kitüntetik Demszky Gábort. További mondatait itt találod. 

Karácsony Gergely jobbkeze elárulta, mire készülnek a fővárosban

Az önkormányzati választások után először nyilatkozott Balogh Samu, Budapest főpolgármesterének kabinetfőnöke. Ebből cikkből kiderül, hogy a szakember a közlekedésfejlesztésben számos lehetőséget lát. 

Pintér Sándor: Már az orgiákon való részvételről szóló kérdés is sértő

“Elfogadhatónak tartja-e egy várost vezető politikustól, hogy olyan botrányos összejöveteleken vegyen részt, ami a sajtóban is megjelent?” – tette fel a kérdést Bangóné Borbély Ildikó több miniszternek, és azt is megkérdezte,  repültek-e együtt Borkai Zsolttal. 

Még jobban leszakadnak a nyugdíjak a bérektől

2019-re annyi már sejthető, hogy az idei inflációt alulbecsülték (2,7 százalékot írtak a költségvetésben), így az idei nyugdíjemelés a novemberi korrekció révén valójában 3,425 százalékos lesz. A 24.hu kikereste, az idei konvergenciaprogram alapján mennyivel emelkedhetnek a bérek, például a nettó minimálbér, a bérminimum (jövőre tudjuk, mindkettő 8 százalékkal), valamint a nettó átlagkereset, és az átlagos saját jogú öregségi nyugdíj 2023-ig – itt vannak a számok

Idén még kínzóbb lesz az óraátállítás

A mostani lesz október utolsó hétvégéje, és ismét itt az óraátállítás ideje. Visszatérünk a téli időszámításhoz, a gyakorlatban ez azt jelenti, hogy vasárnap hajnali 3 órakor 2-re kell visszaállítani a mutatót. Hogy mindez milyen hatással lesz idén ránk, az ebből a cikkből kiderül

Eszméletlenre verte osztálytársát egy nógrádi fiú, majd vérben úszva magára hagyta a járdán

A Nógrád Megyei Főügyészség letartóztatná azt a 19 éves fiút, aki olyan súlyosan bántalmazta ismerősét, hogy az eszméletét vesztve a járdára esett és életveszélyes sérülésekkel kellett kórházba szállítani.

A fiú addig ütötte ököllel iskolatársát, míg az el nem veszítette eszméletét. A leütött fiatal vérzéssel és koponyaűri levegőgyülemmel járó koponyatörést szenvedett. 

Hogy milyen büntetésre számíthat a nógrádi fiatalember, az ebből a cikkből derül ki.

Négyes ikrek születtek Debrecenben

Az egyetem közleménye szerint a gyerekek mesterséges megtermékenyítéssel fogantak, és a terhesség 32. hetében születtek meg, csütörtök este. Az újszülötteket Sápy Tamás adjunktus és Lampé Rudolf, a Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika igazgatója segítette világra. Ebből a cikkből megtudhatod, hogy vannak most a babák

Egyre nehezebb elkerülni, hogy fizetni kelljen a Gmailért

Egyre többen érik el tárhelykorlátjukat a Gmailben, így ha nem kezdenek alapos törlésbe, akkor vagy fizetnek, vagy nem tudják használni a levelezést. Kattints ide a részletekért!

Mai nap hírei

Elb@szottnak nevezte Isaszeget a fideszcsicska képviselő

godollo.ezalenyeg.hu6 órája

Alattomos androidos kémprogramot lőttek le

digitalhungary.hu8 órája

Ilyennek képzelted? Kamilla hercegné bepillantást engedett Károllyal közös otthonukba

joy.hu9 órája

8 kellemes unaloműző, “csináld-magad” ötlet otthonra!

napmintnap.com15 órája

Az Apple után a Xiaomi is környezettudatosan csomagolja mobiljait

gsmring.hu17 órája

A reumás ízületi gyulladás az egész szervezetet megbetegítheti

szimpatika.hu18 órája

Szülői gúzsba kötött felnőtt gyerekek – Beszélnünk kell! – A gyerekükre rátelepedő, leválni képtelen szülőkről

wmn.hu18 órája

Elhunyt Spencer Davis

librarius.hu19 órája