Váratlan bejelentést tett Oszter Sándor

Az elmúlt években több olyan ügye is volt, ami országos visszhangot keltett, de ezúttal nem erről lesz szó. Heti bulvárösszefoglaló.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2020-05-09 14:49

MTI Fotó: Komka Péter

Kiderült, melyik darabban lép újra színpadra Oszter Sándor

Az ismert színész az utóbbi esztendőkben leginkább botrányairól híresült el, de most remek hírt jelentett be – ha te is kíváncsi vagy, hogy mit, akkor csak ide kell kattintanod. 

Szilágyi István 32 éve még boldogan építette a közös családi otthont, ahol felesége most a vérfoltok között várja haza fiát: “Nem haragszom Petire”

MTI Fotó: Soós Lajos

A gyanú szerint vasárnap hajnalban a saját fia, Péter verte agyon egy kalapáccsal a 82 éves Szilágyi Istvánt. A színművész özvegye megbocsátott a fiának, és nem szeretné elhagyni a házat, ahol 22 éven át élt együtt férjével. Erről ebben az interjúban beszélt, a közös otthonukban ülve, ahová most is hazavárja Pétert.

Humenyánszky Jolán szerint fia megbolondult, altató- és nyugtatófüggő volt. A fiú már korábban is bántalmazta apját, vasárnap viszont történt valami más is, ami miatt Péter “szó szerint megőrült”. Arról, hogy mi vezetett a tragédiához, itt olvashatod el az özvegy szavait.

Erre a linkre kattintva pedig egy 32 évvel ezelőtti portrét találsz, amely a Film Színház Muzsika 1988-as számában jelent meg Szilágyi Istvánról, Színész a gödörben? címmel. A rövid írás apropóját az adta, hogy a színész éppen akkor építette azt a házat Rákoshegyen, ahol vasárnap elhunyt. Az idillikus cikkből egy igazi boldog család és egy reményteli férfi képe rajzolódik ki, de néhány mondatot – különösen a zárást – a történtek fényében fájdalmas olvasni.

Radics Gigi gyereket vár: pocakos fotóval jelentették be az örömhírt szerelmével

Hatalmas örömhírt jelentett be Radics Gigi és párja, Áron: első gyermeküket várják. Az énekesnő megmutatta gömbölyödő pocakját. A fotót ebben a cikkben nézheted meg.

Schobert Norbi: Réka minden bevételét elvesztette

Schobert Norbi a Mokka stúdiójában beszélt arról, hogyan érintette őt és feleségét a járvány gazdasági szempontból, és miként próbálják kezelni a helyzetet. Videó és további részletek itt.

Lovasi András válaszolt Majkának: Én sem vagyok az újságcikkekben felsorolt előadóknak különösebb rajongója, sőt, de…

Fotó: Marjai János / 24.hu

Lovasi András már jelezte, hogy nem ért egyet Majkával, aki kiakadt, amiért több ismert zenész – például Pély Barna és Gáspár Laci – is élt az Artisjustól és az EJI-től lehívható szociális támogatás lehetőségével. Legfrissebb posztjában részletesen kifejtette, miért nincs szerinte igaza Majkának. Részletek itt.

Bálint gazda oldalánál nincs jobb a Facebookon: 100 éve ellenére elképesztően aktív, és imádnivaló posztokat közöl

Bálint György életszeretete mindenkit magával ragad, tisztes kora, hatalmas tudása és meleg mosolya másokat is pozitív szemléletre sarkall. A karantént nehezen viseli, családja nem engedi az utcára, így egyrészt szorgalmasan kertészkedik, másrészt nagy facebookozó. Tényleg kiemelkedően aktív: az oldalán napi 15-18 bejegyzést is találni, amit követői nem véletlenül imádnak, Báint gazda nagyon aranyos dolgokat oszt meg. Ebben a cikkben megnézheted néhány posztját, ami után ha eddig nem követted az oldalát, majd most fogod. 

Polgár Tünde durva gyerekkoráról vallott, amiről fiának sem mesélt soha: “Nem biztos, hogy jó, ha az ember 8-10 évesen azzal tölti az idejét, hogy az anyját mossa ki a hányásából”

“Nem tudom, hogy mi hozta ki belőlem, hogy életem egyik legsötétebb dolgáról tudtam végre beszélni, hiszen még a fiam se tud róla” – fogalmazott Polgár Tünde, aki meglepő módon éppen a kamerák előtt tudott kitárulkozni sötét gyerekkoráról. A luxusfeleség édesanyjával 35 év alatt mindösszesen kétszer beszélt, ebből egyszer azért, mert az asszony pénzt kért tőle. Videó és további részletek itt.

Görög Zita vicces képen mutatta meg, hogyan hisztizik a kisfia: “40 perc a rekordunk, de a zöldségesnél is ‘lepihent’ már, mert nem engedtem nyersen megenni a burgonyát”

A háromgyermekes modell a közösségi oldalán számolt be arról, hogy mit kap, amikor “kőszívű anyaként” igyekszik némi kontrollt gyakorolni fia tevékenységeire. Görög Zita bejegyzését itt találod.

Ritka pillanat: Szinetár Dóra megható fotóján három gyermeke öleli

A legidősebb, Marci már 24 éves, Zorka Veronika 12, és a legkisebb testvér, Benjamin 2018 szeptemberében született. A három különböző apától született gyermeket ritkán látni együtt, illetve a nagyobbak eleve nem gyakran mutatkoznak a nyilvánosság előtt. Így ez az itt látható fénykép, amelyet Szinetár Dóra anyák napja alkalmából posztolt, már ezért is érdekes. No meg azért, mert nagyon kedves sorokat írt hozzá, és egy különösen szívmelengető fotóról van szó.

Mai nap hírei

A 2017-es vizes VB-n nem csak szórták a pénzt, hanem a haverok zsebébe tömték

ezalenyeg.hu5 órája

Ötven muszlim fiatal berontott egy bécsi templomba

demokrata.hu15 órája

Vezet a Samsung, a Xiaomi megelőzte az Apple-t

itbusiness.hu17 órája

A hidegvizes zuhany 7 hasznos hatása!

napmintnap.com18 órája

Emlékszik még, hogy mennyi volt a bruttó minimálbér 2000-ben? És 2010-ben? Segítünk

haszon.hu19 órája

Új szabályok: az éttermekben is viselni kell a maszkot

szimpatika.hu19 órája

Weisz Fanni üzent exférje új párjának, Nádai Anikónak

joy.hu19 órája

Növényvédelmi előrejelzés: Ha most fagyni fog, nagy veszélybe kerül az őszi búza

agroinform.hu19 órája