Kiemelt Hírek 2019. július 04.

Valkó Eszter megmutatta kisbabáját

Startlap Kiemelt Hírek 2019. július 04.
"Megfogott, leültetett egy székre, megszólalt a zene, és elkezdett sztriptízelni nekem" - Kiss Ramóna nagyon izgalmas részleteket árult el esküvőjéről. Jolly megmutatta 19 évvel fiatalabb barátnőjét. Demcsák Zsuzsa indiai férje hamarosan Magyarországra érkezik. Bulvárösszefoglaló.

Íme az első kép Valkó Eszter kisbabájáról

Valkó Eszter és Radócz Péter kisfia, Simon néhány héttel ezelőtt, programozott császármetszéssel jött világra. Az itt található cikkben a Valkó és Radócz elmeséli, honnan jött a név, és kifejtik, miért nem természetes szülésre került sor. A pici Simonról egy fotót is találsz.

Jolly már két hónapja együtt van egy 19 évvel fiatalabb lánnyal 

Egy ideig titkolták, de végül kiderült, hogy Jolly és Suzy házasságából válás lesz, most pedig azt is elárulta a mulatós zenész, hogy új barátnője van. A szerencsés választott Szuperák Barbara, és tényleg ifjú, legalábbis Jollyhoz képest mindenképp, ugyanis 21 éves, vagyis éppen 4 évvel idősebb Jolly fiánál.Ebben a cikkben megnézheted a szépségkirálynői babérokra törő Barbarát, és elolvashatod, miket mesélt Jolly a kapcsolatukról.

“Megfogott, leültetett egy székre, megszólalt a zene, és elkezdett sztriptízelni nekem” – Kiss Ramóna nagyon izgalmas részleteket árult el esküvőjéről

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Apa elhozott! 😎❤️ #BSB

Kiss Ramóna (@ramona_kiss) által megosztott bejegyzés,

Kiss Ramóna és Lékai Máté nemrégiben mondták ki a boldogító igent, amelyet a Duna-parton ünnepeltek egy nagy lagzi keretében. Nos, most kiderült, ez már pár második esküvője volt, és még egy harmadikat is terveznek. A következő cikkből gyorsan megértheted, hogyan lehetséges ez, de igazából – ahogy ezt a Kiss Ramónától idézett fenti mondat is bizonyítja – ennélsokkal érdekesebb információkat is megtudhatsz az esküvőről, illetve egészen pontosan a második, nagyszabású kiadásról.

“Nagyon várom, hogy újra lássam” – Demcsák Zsuzsa indiai férje hamarosan Magyarországra költözik

Ahogy korábban is, úgy most is áradozva beszélt indiai férjéről Demcsák Zsuzsa, amikor bejelentette, hogy a 36 éves Krishan nem sokára ide költözik. A nagy lépés részleteiről itt olvashatsz bővebben

Polgár Tünde előbb venne milliós kávéfőzőt, mint drága táskát, mert az “kötelező szükség

Forrás: YouTube/ Polgar net

Polgár Tünde a családi vlog legújabb részében magyar konyhája után flordiai otthonába (igen, olyan is van neki) engedett betekintést. Itt bemutatta három sütőjét (itthon is ennyit tart), amely milliós árfekvésűek, valamint beépített kávéfőzőjét, ami természetesen szintén nem egy ócska készülék. Ez utóbbiról elmondta, hogy kötelező szükségnek tartja, és előbb vásárol kávéfőzőt, mint drága ruhát. A videóért ide kattints!

Boros Lajost szidalmazta a vonaton egy idegen nő, mert összetévesztette Bochkor Gáborral

Az egyre jobb egészségnek örvendő Boros Lajos egy különös incidensről mesélt, ami a közelmúltban esett meg vele. A rádiós éppen vonatozott, amikor egy nő odatolakodott hozzá, és szidni kezdte, de az nem tűnt fel neki, hogy valójában összetéveszti Bockhkor Gáborral. Boros beszámolóját erre a linkre kattintva olvashatod el.

Cserháti Zsuzsa önemésztő félelme megidézte a jövőt

Amikor Cserháti Zsuzsa fia, Szirtes Krisztián édesanyja síremléke kapcsán nyilatkozott a Borsnak, beszélt a művésznő nem múló önbizalomhiányáról, és elárulta anyja egyik nagy félelmét is. A sors fintora, hogy az, amitől Cserháti annyira tartott, részben sajnos tényleg teljesült.

Bombanők lettek Barack Obama egykori lányaiból

Fotó: Scott Olson/Getty Images

Amikor Barack Obama 2009-ben az Amerikai Egyesült Államok elnöke lett, két gyermeke még kislány volt. Natasha és Malia Obama azóta már felnőttek, és kifejezetten szép nők lettek. A 18 éves, illetve 21 éves lányok ráadásul édesanyjukhoz hasonlóan roppant jó ízléssel rendelkeznek.

Keresés az oldalon