Válik Curtis és felesége, Kriszti

Startlap - Startlap
Meglepő bejelentéssel állt elő Majka zenésztársa, hiszen eddig mindenki úgy hitte, hogy párjával harmonikus a kapcsolatuk. Napi bulvárösszefoglaló.

Válik Curtis és felesége, Kriszti

Bár szinte mindenki azt hitte, hogy tökéletes boldogságban él Curtis és felesége, kiderült, hogy valami megromlott kettejük között. Ráadásul nem is most, hanem jóval korábban már. Minderről így vallott a rapper saját közösségi oldalán. 

Forgács Gábor ismét kórházban

A népszerű színészt alig néhány nappal ezelőtt engedték haza, miután több műtéten és kemoterápián is átesett. Most ismét vissza kellett térnie a kórházba. Részletek.

Itt az első fotó Katy Perry és Orlando Bloom gyerekéről

A két szülő kissé szokatlan formáját választotta a nagy hír bejelentésének: nem saját oldalaikon, de még csak nem is egy magazinban adtak hírt róla, hanem a UNICEF Instagram-oldalán. A fotót itt tudod megtekinteni. 

Kiderült, ki költözik Meghan és Harry angliai otthonába

Fotó: Chris Jackson/Getty Images

Harry és Meghan egykori otthona a Kensington-palotában már hónapok óta üresen áll, és most szintén a királyi család egyik sarja fogja igénybe venni. Hogy ki is lesz az, aki megkapja ezt a páratlan lakosztályt, az innen azonnal ki fog derülni. 

Tóth Vera zsebből fizette zenészeit a karantén alatt

Az énekesnő úgy döntött nem hagyja cserben a muzsikusait, lehetőség szerint mindent megtett a támogatásuk érdekében. Erről saját maga beszélt egy itt elérhető interjúban. 

Tokár Tamás az apaságáról vallott

Tamás és felesége, Kovács Dorottya élete két hónapja vett komoly fordulatot, ugyanis ekkor született meg első gyermekük, Andris. Az életükben bekövetkezett, egyébként örömteli változásról a műsorvezető errefelé vallott őszintén. 

Hajdú Péter és 20 évvel fiatalabb szerelme megtörte a csendet

Több mint egy éve van együtt az ismert műsorvezető jelenlegi párjával, Eszterrel, de most először beszélt ilyen nyíltan kapcsolatukról. Ha te is kíváncsi vagy rá, miket is mondott Hajdú Péter, akkor csak ide kell kattintanod. 

6 ruhadarab, amit Diana hercegnő tett ikonikussá

Fotó: David Levenson/Getty Images

Lady Di képes volt a nem hercegnőset hercegnőssé, a divatosat pedig egyenesen ikonikussá tenni. Ebben állt az egyik varázsa. Idekattintva minderről te is megbizonyosodhatsz.

Fenyő Miklós 32 éve fedezte fel Szandit, most a lányával énekel egy színpadon

Fenyő Miklós szinte unokájaként tekint Szandi lányára, Blankára. Néhány nap múlva együtt lépnek színpadra. Részletek

Stohl András: megérkezett a koronavírus-teszt eredménye

Az Átrium színház több munkatársánál, többek között Stohl Andrásnál is koronavírus-tesztet kellett elvégezni, miután kiderült, hogy egy ott dolgozó COVID-19 fertőzött. Az eredményről ez a cikk számol be.

Ez is érdekelhet

képcím

Az év eseménye: III. Károly brit király koronázása

képcím

Így nézhetne ki ma az idős Lady Diana - bámulatos Instagram-fotók

képcím

Képeken a hét jelentősebb hírei