Kiemelt Hírek 2018. június 26.

Vajna Tímea húga, Lilla készül a nagy napra

Startlap Kiemelt Hírek 2018. június 26.
Az egyik főzőműsorban is szerepelt a vőlegény.

Esküvőre készül Vajna Tímea húga, Palácsik Lilla és párja, Tamás. A fiatalok négy éve élnek együtt, és két éve jegyben járnak – írja a Lokál.

A 24 éves modell-fotós Lilla elmondása szerint „óriási a harmónia” közte és Tamás között. A vőlegény, aki korábban az egyik főzőműsorban is szerepelt – egy évig Franciaországban élt, ő szerettette meg vele a francia kultúrát és gasztronómiát, gyakran főz is neki.

A szerelmesek négy éve alkotnak egy párt, 2016 karácsonyán pedig Tamás megkérte Lilla kezét, aki gondolkodás nélkül igent mondott.

Gyönyörű pillanat volt. Először ajándéknak fakanalakat adott, nevettünk ezen, de aztán odament a fához, ahol az egyik díszben lapult a gyűrű. Természetesen rögtön igent mondtam. Tervezzük, hogy összekötjük az életünket, de azt nem tudom, hogy pontosan mikor, és még nincs határozott elképzelésem a nagy napról. Több esküvőt fotóztam már, gyönyörűek voltak. Mi is gyűjtjük az ötleteket, hogy milyen virág, milyen ruha és milyen helyszín legyen

– magyarázta a lapnak Lilla, akinek az esküvőjéről természetesen nem hiányozhat majd testvére, Vajna Tímea sem.

Nővérével nagyon szoros a kapcsolatuk. Régebben Tímea sokat anyáskodott Lilla fölött, de amióta külön élnek, ebből már csak a féltés maradt meg.

 

Keresés az oldalon