Újra kórházba került az összevert Orosz Bernadett

Startlap - Startlap
Egy borzalmas történet, ami még évekig nem fog lezárulni. Esti hírösszefoglaló.

Újra kórházban van Orosz Bernadett, akit volt barátja vert félholtra

„Ilyen brutális támadást nő ellen még nem követtek el” – mondta az ügyben eljáró nyomozó, aki először látta Orosz Bernadettet azután, hogy ismerőse (nyugalmazott alezredes) egy bujáki védett katonai létesítményben november 9-én gyakorlatilag felismerhetetlenné verte. Azóta számtalan furcsa fordulatot vett az ügy, most pedig kitudódott, hogy miért kellett újból kórházba mennie Bernadettnek.  Idekattintva minden ki fog majd derülni.

Gyurcsány megelégelte, hogy számon akarják kérni

Fotó: MTI/Kovács Tamás

Mindennek áll elébe, de Orbán Viktortól valami olyasmit kért, amit eddig nem sokan fogalmaztak meg ilyen egyértelműen a magyar miniszterelnökkel szemben. Mindezt ebben a videóban adta elő, amin most rendesen pörög az internet népe. 

Újabb mélypontra zuhant a forint, még sosem volt ilyen gyenge

Még a négyhavi mélypontra bukó euróval szemben sem tud talpra állni a forint – arról, hogy jelenleg milyen szomorú a helyzet, itt tudhatsz meg többet. 

Hatalmas változás jön március elején a belföldi átutalásoknál – mindenkit érint

Március másodikán vezeti be az azonnali átutalási rendszert a Magyar Nemzeti Bank, jelentette be a jegybank ügyvezető igazgatója szerdán. Hogy ez milyen gyorsaságot is jelent majd, ha a főnökünk már elutalta a fizetésünket, arról errefelé lehet tájékozódni. 

Légszennyezés: rengeteg magyar hal meg miatta évente

A tüzelőanyagok – elsősorban a szén, az olaj és a gáz – égetéséből származó légszennyezés idehaza a GDP csaknem 6 százalékát kitevő gazdasági kárt okoz. Ennél már csak az a súlyosabb, hogy milyen sok honfitársunk halálához vezet. A megdöbbentő adatokat itt lehet elérni. 

Totális sztrájk érik a BKV-nál

Fotó: MTI/Kovács Tamás

Legutóbb éppen tíz éve, 2010-ben volt utoljára munkabeszüntetés a BKV-nál. Akkor azonban csak a buszos és a troli üzemág egy része nem vette fel a munkát. Most azonban a teljes leállás fenyeget – ebből a cikkből választ kaphatsz a miértre is.

Életre kelt a Közgép, nagyon vastag összegért építhet utat

Simicska Lajos, Orbán Viktor egykori jó barátjának volt cége öt éven keresztül csak parkolópályán mozgott, most azonban feltámadt. Ráadásul nyílt eljáráson nyert a Közgép, és olyan nagyágyúkat előzött meg, mint az osztrák tulajdonú Strabag vagy a Swietelsky. Ha kíváncsi vagy milyen óriási összegért építenek majd utat, csak ide kell kattintanod. 

A nap, amikor a Ciara visszafordított egy vízesést

A nálunk is tomboló Ciara szélvihar Skóciában már olyan méreteket öltött , hogy még egy vízesést is sikerült visszafújnia. Itt olyan felvétel látható, amit ritkán lehet megtapasztalni Európában, de talán még a világon is. 

Százak halnak meg naponta: ez a koronavírus-járvány első köre

A halálesetek számának folyamatos növekedése aggodalommal töltheti el a laikust, hiszen ezek szerint a helyzet egyre rosszabb. Ezzel szemben az új megbetegedések csökkenő tendenciája azt sugallja: talán túl vagyunk a járvány csúcspontján. Az igazság azonban nem ilyen egyszerű. Ha kíváncsi vagy rá merre is tart a járvány, akkor innen szakértőtől tudhatod meg.

Szuperolcsó lakáshoz jutott a Várban a fideszes

Ráadásul orvostanhallgatók elől szerezte meg az olcsó bérlakást az I. kerület volt polgármestere. Errefelé lehet elcsodálkozni, milyen ügyes is volt Nagy Gábor Tamás.

Ez is érdekelhet

képcím

Extra bérlevonással kell büntetni a sztrájkoló tanárokat

képcím

Öt magyarból négy szerint rossz irányba mennek idehaza a dolgok

képcím

Tömegesen mondanak fel a sofőrök BKV-nál