Úgy megverték, hogy eltörött a buszsofőr orra Solymáron

Kíméletlenek voltak vele.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2018-10-11 22:17

Fotó: Thinkstock

A Budakörnyéki Járási Ügyészség közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette és súlyos testi sértés bűntette miatt emelt vádat két fiatalkorúval szemben, akik a helyi buszjárat vezetőjét bántalmazták.

A fiatalkorúak nyáron, Solymáron, a Terstyánszky utcai buszmegállóból éppen induló busz vezetőjének jelezték, hogy fel akarnak szállni. A buszvezető, a bűnügy sértettje kinyitotta az első ajtót. A két fiú azonban nem szállt fel a buszra, viszont nem engedték a sofőrnek, hogy becsukja az ajtót, azt kitámasztották, emiatt szóváltásba kerültek a buszvezetővel – írja az Ügyészség.hu.

Végül felszálltak ugyan a buszra, de eközben az egyik fiatal trágárul ordítozott a sértettel, és veréssel fenyegette, a társa pedig fenyegetően ütésre emelte az öklét. A buszvezető az ordítozó vádlottat a mellkasánál eltolta magától, miközben felszólította, hogy szálljon le. Ekkor a másik fiatal a sértettet ököllel úgy arcon ütötte, hogy annak eltört az orrcsontja és vérzett az orra.

A bántalmazás után a két fiatalember leszállt a buszról, de továbbra is dörömböltek a busz már becsukott ajtaján, és fenyegetőztek.

A fiatalkorú elkövetőkkel szemben a Budakörnyéki Járási Ügyészség vádat emelt közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette és súlyos testi sértés bűntette miatt. Bűnösségükről a Budakörnyéki Járásbíróság fog dönteni.

Mai nap hírei

Gripenek búcsúztatták ma Budapest felett a vadászpilótát

168ora.hu10 órája

Felcsaptak a lángok Budapesten

metropol.hu11 órája

Föld alatt futhat Budapest új körútja

autonavigator.hu13 órája

Óriási Covid karanténtábort épít Kína, de ha már nincs náluk veszély, minek kell?

bitcoinbazis.hu14 órája

És te? Beoltatod magad? – Kérdések és válaszok a vakcináról és az „oltakozásról”

wmn.hu17 órája

Elon Musk zseniális válasza a fejlesztőnek, aki 22 héten át bombázta ugyanazzal az üzenettel

igenyesferfi.hu18 órája

E-kamionok jövője

transpack.hu18 órája

Ebben a magyar házban már nem fizetnek rezsit

alternativenergia.hu19 órája