Tüntettek a lúgos orvos ellen Budapesten

Tömegek tiltakoznak az ellen, hogy újratárgyalhassák a volt barátnője nemi szervét lúggal megcsonkító Bene Krisztián ügyét. Hírösszefoglaló.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2019-11-05 09:05

Fotó: MTI/Mónus Márton

Budapesten már tüntetést is szerveztek a lúgos orvos ellen

A hétfő este a Clark Ádám téren demonstráló tömeg Bene Krisztián alkotmányjogi panasza ellen tiltakozott, amelynek értelmében harmadfokon újratárgyalhatják az ügyét. Arról, miként zajlott a tüntetés, itt nézhetsz meg egy fényképes beszámolót.

Vendégmunkások tízezrei áradnak Magyarországra

Az Országos Idegenrendészeti Főigazgatósága nemzetiségi bontásban készített adatgyűjtést arról, hány hazánkban élő külföldi rendelkezik munkavállalási célú tartózkodási engedéllyel. A pontos számokért ide kattints.

Tényleg összeomlana Budapest az új főpolgármester BKK-s tervei miatt?

Karácsony Gergely kampánya során három fő ígéret hangzott el a főváros tömegközlekedésének jegyárait illetően: 14 év alattiak számára a közösségi közlekedés ingyenes használata, ingyenes BKK az álláskeresőknek, távlatban napi 100 forintos éves bérlet bevezetése. Ebben a cikkben  utánaszámoltak ezeknek a terveknek, és azt is megnézték, a térség nagyvárosaival összehasonlítva mennyire fontos és jó ötlet Karácsony három pontja.

Teljes járatokat kellett megszüntetni Miskolcon, mert annyira nincs buszsöfőr

Évek óta vergődik a miskolci tömegközlekedés az emberhiány miatt, az új ellenzéki polgármester, Veres Pál élesen bírálta a közlekedési céget, és válságmenedzserrel oldaná meg a problémákat. Mekkora a gond, mi miatt alakult ki ekkora káosz, és milyen lépéseket tervez Veres? 

Nagyon sokba fog kerülni még nekünk a Pannon Park

A kormányhatározatban szereplő 43 milliárd a jelenleg folyó munkákra lesz elég. Ki fogja fizetni a projekt befejezéséhez szükséges pénzt és az üzemeltetés borsos költségét? Tényleg leállíthatja az új városvezetés a Városliget szélén a futurisztikus létesítmény építését?

Íme három biztosító friss toplistája a balesetben érintett autómárkákról

Fotó: Josh Coleman/Getty Images

Az alábbi listákban nemcsak a népautók szerepelnek, hanem arra is fény derül, hogy hányszor törik össze autóikat a BMW-t vagy Mercedest vezetők.

Hiába csökkentette az EU drasztikusan az e-könyvek áfakulcsát, nálunk még mindig gigaadóval büntetik az olvasókat

Kicsoda Mr. Brexit, vagyis a Raszputyinnak csúfolt Dominic Cummings, aki a brit ellenzék szerint az oroszok kémje lehet?

Boris Johnson főtanácsadójáról van szó, aki igencsak jelentős szerepet játszott már eddig is a Brexitben, és akiről most hiába kérik a titkosszolgálati jelentést, a kormány nem hajlandó azt kiadni. De mégis kicsoda Dominic Cummings, és vajon tényleg az oroszok kémje lenne? Ezekre a kérdésekre keresik a választ ebben a cikkben.

Eddig mindenki azt hitte, hogy ahol víz van, ott élet is kialakul, most azonban kiderült, hogy mégis létezik a földi pokol

Fotó: Chris Hondros/Getty Images

Egy független kutatócsoport rájött, melyik a bolygó legextrémebb körülményekkel bíró területe. Részletek itt.

Szerdán átmeneti piheőt tart az eső

De a késő esti órákban már érkezik az újabb csapadék. A következő napok részletes időjárás-előrejelzését itt találod.

Mai nap hírei

Megszűnik jövőre a HBO GO

gsmring.hu12 órája

Kiszorítaná a külföldi élelmiszerláncokat az országból Lázár János

168ora.hu13 órája

Micsoda nő! Julia Roberts rövidnadrágban mutatta meg alakját

joy.hu13 órája

Orbán Viktor válaszolt Manfred Webernek

demokrata.hu14 órája

Megmenekül Alaszka az olajkitermeléstől?

koponyeg.hu15 órája

Viszik a laptopokat

itbusiness.hu18 órája

Egyre több fogy a magyarok egyik kedvenc húsféléjéből

agroinform.hu19 órája

Rakovszky Zsuzsa 70 éves

konyvesmagazin.hu19 órája