Tóth Gabi: Arra kérek mindenkit, ne bántson azért, mert keresztény vagyok

Startlap - Startlap
Egy kormányzati weboldalon fejtette ki, "nem tudja, mi a bűne", majd felsorolt egy csomó olyan dolgot, amik alighanem valóban senkit sem zavarnak. Bulvárösszefoglaló.


YouTube/Tóth Gabi

Tóth Gabi: Arra kérek mindenkit, ne bántson azért, mert keresztény vagyok

A viszonylag hirtelen látványosan vallásossá vált énekesnő egy kormányzati weboldalon fejtette ki, “nem tudja, mi a bűne”, majd felsorolt egy csomó olyan dolgot, amik alighanem valóban senki sem zavarnak, büszkén kommentálva, hogy mindezeket vállalja, és egyébként ő anya meg nő. Hát, íme a szöveg.

Horváth Éva megmutatta kéthetes kisfiát

“Te vagy a legkisebb örök szerelmem” – írta a közös fényképhez Horváth, aki nemcsak Alexről, hanem szülés utáni alakjáról is posztolt a közelmúltban. Fotó.

Schobert Norbi életmódot vált: “Harminc éven át heti hétszer edzettem”

A sztrók miatt évtizedek napi rutinját dobja ki az ablakon egészsége érdekében. Mit jelent ez pontosan? Ebből a cikkből megtudhatod.

Rúzsa Magdi pocakja szépen növekszik: friss fotók a hármas ikrekkel terhes kismamáról

A 35 éves énekesnő egyelőre még nagyon is aktívan dolgozik, a minap Kiskunfélegyházán koncertezett. Fotók.

Az MTV-díjátadója olyan volt, mintha a drag queen lett volna a dresszkód: Avril Lavigne ordenáré dekoltázsa és Madonna pucér feneke szinte fel se tűnt már

Megan Fox és az ő szúnyoghálója, meg a bemerevedett tekintete, amit kötelező kiegészítőként viselt. (Fotó: Kevin Mazur/MTV VMAs 2021/Getty Images for MTV/ ViacomCBS)

Egyedül Justin Bieber és Billie Eilish nem akart se flitterbe bújni, se dominának öltözni, és vélhetően fehérneműt is sikerült húzniuk, viszont a végeredmény olyan lett, mintha összebeszéltek volna, hogy tűntetőleg hajléktalannak álcázzák magukat. Ezek után már bónusz, hogy még Jennifer Lopez is megjelent, a bugyitlanok táborát erősítve. Galéria.

Kovács Ági elárulta, miért vállalta el az Álarcos énekest: meg akart lepni valakit

Aztán saját magát is sikerült meglepnie, amikor rájött, hogy tud énekelni. Videó és további részletek itt.

Sztárban sztár leszek: Jolly fia is felbukkant az indulók között

A zsűri teljesen ledöbbent, miután rájöttek, ki áll velük szemben. Majka cikizte Tarcsi Szilvesztert, végül a fiú továbbjutott, ugyanakkor a produkciójában elkövetett egy hibát, amivel igencsak furcsává tette az előadását. Videó.

Megszólaltak Tolvai Reni ismerősei: kivirult a szakítástól

Igazat mondanak az örömködő Instagram-fotók, Tolvai Reni tényleg ennyire boldog, mióta Kállay-Saunders András eltűnt a színről, és azt is megtudhattuk, hogy a szakításnak köze van a külseje megváltozásához is. Ha érdekel a téma, akkor ezt a cikket nézd meg.

Istenes Bence vallott házasságáról: “Elkezdtünk közeledni egymáshoz”

Az év elején derült ki, hogy a kapcsolatuk mélypontra jutott, olyannyira, hogy majdnem le is mondták a szereplést az Életünk történetében, és már a nyitott házasság ötlete is felmerült. Istenes Bence elárulta, mi történt azóta és hogy vannak most Csobot Adéllal. Bővebben.

Britney Spears menyasszony lett: nézd meg a gyűrűt és a vőlegényét 

Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic

A kétszeresen elvált Spears kezét a nála 12 évvel fiatalabb iráni származású szerelme kérte meg. Részletek.

Ez is érdekelhet

képcím

Novák Katalin találkozott Mel Gibsonnal

képcím

Várkonyi Andrea a férjével közös szerelmes fotót posztolt

képcím

III. Károly kézzel írt üzenete áll Erzsébet koporsóján:...