Tóth Andi őszintén elmondta véleményét Pintér Tiborról

Startlap - Startlap
A Celeb vagyok, ments ki innen! legutóbbi kiesője mesélt az élményeiről.

Az énekesnő az RTL Klub kamerái előtt elmondta, a műsor számára jó lehetőség volt arra, hogy megmérettesse magát, de az utóbbi napokban már nagyon szerette volna maga mögött tudni a dzsungelt.

– Én már csak haza akartam jönni. Szerettem volna dolgozni végre. De nagyon örültem annak, hogy volt ez az életemben, és hogy megismertem tizenegy csodálatos embert – fogalmazott Tóth Andi.

Az énekesnő a többiekhez fűződő viszonyáról is beszélt. Versenyzőtársai közül elsősorban Cicciolinát kedvelte meg, akire második anyukaként, nagymamaként tekintett.

Pumped Gabo viselkedése viszont nagyon zavarta. „Nagyon mélypont volt számomra, ahogy elkezdett provokálni, idegesíteni, ott én már nagyon haza akartam jönni – mesélte az énekesnő.

Több cikkben is beszámoltunk arról, hogy a műsor folyamán  Pintér Tibor hevesen udvarolt a fiatal lánynak, ami végül a lovas színész jelenlegi párkapcsolatát is veszélybe sodorta. Tóth Andi a történtek ellenére  jó véleménnyel van Pintér Tiborról, úgy érzi, hogy sikerült tisztázniuk:  nem lehet semmi kettejük viszonyából.

Forrás, fotó: RTL Klub

Ez is érdekelhet

képcím

Megszólalt a feleség, akit Kulcsár Edina miatt hagyhattak el:...

képcím

Nádai Anikó megmutatta, hogy sikerült az orrplasztikája: "Mintha...

képcím

Az Operaház igazgatója megszólalt: "Egy másik rockikon, aki nem...