Tilosban parkolt a pécsi férfi, megbüntették, mire lövöldözni kezdett

Pedig csak jegyet kellett volna vennie.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2019-02-18 10:27

Fotó: MTI/Komka Péter

Kedden tartanak előkészítő ülést a Pécsi Járásbíróságon annak a férfinek az ügyében, akit súlyos testi sértéssel vádolnak, miután rátámadt három parkolóőrre Pécsen, mivel el akarta bliccelni a fizetést – írja a BAMA.

Fenyegetőzni kezdett

A sztori dióhéjban annyi, hogy egy pécsi élelmiszerbolt előtt parkolt le az ügy későbbi vádlottja, de jegyet nem vett, így a szemfüles parkolóőrök, míg ő a boltban volt, el is helyezték a mikuláscsomagot az autóján. Már ez láthatólag sok volt a férfinek, aki káromkodni és ordítozni kezdett a parkolóőrrel és életveszélyes fenyegetésekkel illette.

Megnyugtatták

A parkolóőr nő ekkor segítséget hívott és még egy nő és egy férfi kollégája csatlakoztak hozzá, majd elmagyarázták a tilosban parkoló vádlottnak, hogy elengedik, ha vesz egy jegyet. Itt véget is érhetett volna a történet, azonban a férfinek valamin megint elgurult a gyógyszere.

Fegyvert rántott

Először leütötte az egyik nőt, majd előrántotta a riasztófegyverét és gumilövedékkel többször meglőtte a parkolóőröket. Valószínűleg nem bánik majd vele kesztyűs kézzel a bíróság.