Tibi atya nyílt levelet írt Orbán Viktornak

Az álpap azzal kapcsolatban reagált, hogy "kormánypárti portálok egymással versengve jelentették be, hogy Tibi atya kebabozójában afgán migráns erőszakolt".

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2018-09-12 11:24

Forrás: Facebook

Nyílt levelet írt Orbán Viktor magyar miniszterelnökhöz Tibi atya, az ország legismertebb fiktív papja, aki a kocsmahálózat üzemeltetése mellett közíróként is tevékenykedik – szúrta ki a 444.hu.

Tibi atya azt írja, hogy néhány nappal azután, hogy közírói tevékenysége részeként bírálni merte a kormánymédia “néhány cinikus újságíróját”, a kormánypárti portálok “egymással versengve jelentették be, hogy Tibi atya kebabozójában afgán migráns erőszakolt”.

Tibi atya kikéri ezt magának, mert – mint írja –  sem a körúti, sem a Király utcai kocsmájában ilyesmi nem történt, étterme, kebabozója pedig soha nem is volt.

A belvárosi hellyel, ahol állítólag történt ilyesmi, évek óta perben állok, erről többször be is számoltam

– húzza alá a nyílt levélben, amiben arra is kitér, hogy beperli a szóban forgó lapokat. Az álpap szerint, “ha egy kormány, amelyik tízmilliárdokat költ bevándorlásellenes kampányra, és azt ígéri, hogy a korruptságáért cserébe közbiztonsággal fizet, egy fiktív papot és egy kocsmát kell, hogy okoljon azért, mert egy bevándorló büntetlenül nemierőszak-sorozatot hajt végre a fővárosban, azt úgy hívják: a gyengeség megvallása.”

Nyílt levél Orbán Viktornak!Mindössze napokkal azután, hogy kritizáltam a kormánymédia néhány cinikus újságíróját, a…

Közzétette: Tibi atya – 2018. szeptember 11., kedd

Tibi atya éppen ezért szívesen fogadna el némi állami támogatást, hogy egy országos közbiztonsági szolgálatot hozzon létre:

…közpénzért cserébe azt vállalom, hogy országos biztonsági hálózatot működtetek, aminek feladata, hogy meg is teremtse azt a biztonságot, amit Ön megígért. A biztonsági szolgálat célja kifejezetten a nemi erőszakos bűncselekmények, és a családon belüli erőszak megakadályozása lenne, azonnali beavatkozással.

Tibi atya ezek után hosszasan kifejti, mindezt hogyan valósítaná meg (applikációkkal, klinikai szakpszichológusokkal, terapeutákkal stb.), és bár ez a szolgáltatás adóforintokba kerülne, “éves szinten meg sem közelítené a migránsok elleni kampányáradat összegét”.

Ha elfogadja, egyetlen stadion árából látványosan és közérthetően oldana meg egy jelenleg létező problémát, amit az ellenzék maradéka is kénytelen lenne tudomásul venni

– teszi hozzá.

Mai nap hírei

Texasban megfagytak a majmok is

koponyeg.hu3 órája

Egy újabb nagy gyomrost vittek be a koronavírusnak

liner.hu4 órája

Nem engedélyezik itthon a fizetős Covid-oltásokat

novekedes.hu5 órája

Düsseldorfi rendőrök 34 fuldokló, éhező kutyát találtak egy magyar autóban

168.hu5 órája

Együtt butázta és parasztozta a magyarokat Pörzse Sándor és Havas Henrik

demokrata.hu6 órája

Máris elfagyott a kajszi a februári hideg éjszakákon?

agroinform.hu7 órája

Orbánt diktátorozó példamondatokat kapott Varga Judit, amikor Brüsszelben franciát tanult

444.hu11 órája

Esküvői dolgozók elárulták: ebből sejtették egy lagzin, hogy a pár házassága rövid lesz

joy.hu13 órája