Tibi atya nyílt levelet írt Orbán Viktornak

Az álpap azzal kapcsolatban reagált, hogy "kormánypárti portálok egymással versengve jelentették be, hogy Tibi atya kebabozójában afgán migráns erőszakolt".

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2018-09-12 11:24

Forrás: Facebook

Nyílt levelet írt Orbán Viktor magyar miniszterelnökhöz Tibi atya, az ország legismertebb fiktív papja, aki a kocsmahálózat üzemeltetése mellett közíróként is tevékenykedik – szúrta ki a 444.hu.

Tibi atya azt írja, hogy néhány nappal azután, hogy közírói tevékenysége részeként bírálni merte a kormánymédia “néhány cinikus újságíróját”, a kormánypárti portálok “egymással versengve jelentették be, hogy Tibi atya kebabozójában afgán migráns erőszakolt”.

Tibi atya kikéri ezt magának, mert – mint írja –  sem a körúti, sem a Király utcai kocsmájában ilyesmi nem történt, étterme, kebabozója pedig soha nem is volt.

A belvárosi hellyel, ahol állítólag történt ilyesmi, évek óta perben állok, erről többször be is számoltam

– húzza alá a nyílt levélben, amiben arra is kitér, hogy beperli a szóban forgó lapokat. Az álpap szerint, “ha egy kormány, amelyik tízmilliárdokat költ bevándorlásellenes kampányra, és azt ígéri, hogy a korruptságáért cserébe közbiztonsággal fizet, egy fiktív papot és egy kocsmát kell, hogy okoljon azért, mert egy bevándorló büntetlenül nemierőszak-sorozatot hajt végre a fővárosban, azt úgy hívják: a gyengeség megvallása.”

Nyílt levél Orbán Viktornak!Mindössze napokkal azután, hogy kritizáltam a kormánymédia néhány cinikus újságíróját, a…

Közzétette: Tibi atya – 2018. szeptember 11., kedd

Tibi atya éppen ezért szívesen fogadna el némi állami támogatást, hogy egy országos közbiztonsági szolgálatot hozzon létre:

…közpénzért cserébe azt vállalom, hogy országos biztonsági hálózatot működtetek, aminek feladata, hogy meg is teremtse azt a biztonságot, amit Ön megígért. A biztonsági szolgálat célja kifejezetten a nemi erőszakos bűncselekmények, és a családon belüli erőszak megakadályozása lenne, azonnali beavatkozással.

Tibi atya ezek után hosszasan kifejti, mindezt hogyan valósítaná meg (applikációkkal, klinikai szakpszichológusokkal, terapeutákkal stb.), és bár ez a szolgáltatás adóforintokba kerülne, “éves szinten meg sem közelítené a migránsok elleni kampányáradat összegét”.

Ha elfogadja, egyetlen stadion árából látványosan és közérthetően oldana meg egy jelenleg létező problémát, amit az ellenzék maradéka is kénytelen lenne tudomásul venni

– teszi hozzá.

Mai nap hírei

Mégis, mire jó az iskolarendőrség? – Szakértőnk válaszol a leggyakrabban feltett kérdésekre

wmn.hu4 órája

Fantasztikus örömhírt jelentett be Szabó Zsófi - Úszik a boldogságban

femcafe.hu13 órája

„A kislányom temetésével álmodom, ha elalszom. Pedig nem tehetem, mert ő még mindig küzd, még mindig boldog”

wmn.hu14 órája

Pénteken csökken a benzin ára

f1vilag.hu18 órája

Mutatjuk, melyik nap várható a legtöbb eső

kiderul.startlap.hu21 órája

Szupercellák is kialakulhatnak, másodfokú figyelmeztetés érvényes

kiderul.startlap.hu22 órája

Vadai: szánalmas a kormány hisztihadjárata

demokrata.hu22 órája

Dobó Kata kislányáról posztolt, elolvadsz ha meglátod

femcafe.hu1 napja