Tibi atya nyílt levelet írt Orbán Viktornak

Startlap - Startlap
Az álpap azzal kapcsolatban reagált, hogy "kormánypárti portálok egymással versengve jelentették be, hogy Tibi atya kebabozójában afgán migráns erőszakolt".

Nyílt levelet írt Orbán Viktor magyar miniszterelnökhöz Tibi atya, az ország legismertebb fiktív papja, aki a kocsmahálózat üzemeltetése mellett közíróként is tevékenykedik – szúrta ki a 444.hu.

Tibi atya azt írja, hogy néhány nappal azután, hogy közírói tevékenysége részeként bírálni merte a kormánymédia “néhány cinikus újságíróját”, a kormánypárti portálok “egymással versengve jelentették be, hogy Tibi atya kebabozójában afgán migráns erőszakolt”.

Tibi atya kikéri ezt magának, mert – mint írja –  sem a körúti, sem a Király utcai kocsmájában ilyesmi nem történt, étterme, kebabozója pedig soha nem is volt.

A belvárosi hellyel, ahol állítólag történt ilyesmi, évek óta perben állok, erről többször be is számoltam

– húzza alá a nyílt levélben, amiben arra is kitér, hogy beperli a szóban forgó lapokat. Az álpap szerint, “ha egy kormány, amelyik tízmilliárdokat költ bevándorlásellenes kampányra, és azt ígéri, hogy a korruptságáért cserébe közbiztonsággal fizet, egy fiktív papot és egy kocsmát kell, hogy okoljon azért, mert egy bevándorló büntetlenül nemierőszak-sorozatot hajt végre a fővárosban, azt úgy hívják: a gyengeség megvallása.”

Nyílt levél Orbán Viktornak!Mindössze napokkal azután, hogy kritizáltam a kormánymédia néhány cinikus újságíróját, a…

Közzétette: Tibi atya – 2018. szeptember 11., kedd

Tibi atya éppen ezért szívesen fogadna el némi állami támogatást, hogy egy országos közbiztonsági szolgálatot hozzon létre:

…közpénzért cserébe azt vállalom, hogy országos biztonsági hálózatot működtetek, aminek feladata, hogy meg is teremtse azt a biztonságot, amit Ön megígért. A biztonsági szolgálat célja kifejezetten a nemi erőszakos bűncselekmények, és a családon belüli erőszak megakadályozása lenne, azonnali beavatkozással.

Tibi atya ezek után hosszasan kifejti, mindezt hogyan valósítaná meg (applikációkkal, klinikai szakpszichológusokkal, terapeutákkal stb.), és bár ez a szolgáltatás adóforintokba kerülne, “éves szinten meg sem közelítené a migránsok elleni kampányáradat összegét”.

Ha elfogadja, egyetlen stadion árából látványosan és közérthetően oldana meg egy jelenleg létező problémát, amit az ellenzék maradéka is kénytelen lenne tudomásul venni

– teszi hozzá.

Ez is érdekelhet

képcím

Újabb masszív járványhullámra figyelmeztet a WHO

képcím

Orbán Viktor: A haderőfejlesztési programokat...

képcím

A luxemburgi miniszterelnök férje mellé ültették Orbánt a...