Tibi atya és Sebestyén Balázs összekapott a farkas koncán

Keményen beszólt egymásnak a két véleményvezér.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2018-11-30 12:03

Fotó: Don Bartletti/Getty Images

A rádiós kiakadt egy farkas kilövése miatt a vadászokra, Tibi atya kiakadt emiatt Balázsra. Ám ő nem hagyta magát – kezdi az ügy összefoglalóját a hvg.hu cikke. Közben Tibi atya, ha nem is békejobbot, de további teret engedne a vitának egy podcast formájában.

Fegyverben, erőszakban hívő, kisebbségi komplexusos, péniszhosszabbító emberek mennek vadászni, tisztelet a nagyon kevés kivételnek, aki valóban a vadgazdálkodással foglalkozik és értő vadász. A legtöbbnek ez egy hatalomfitogtatás, hogy ők a kiváltságosok, akik puskát kapnak és mindenre lőhetnek. Istent játszanak, közben alkoholisták.

A többi között ezt mondta a nagyvisnyói farkas kilövése után Sebestyén Balázs.

És akkor jött Tibi atya

Ezt több ismert vadász is kikérte magának, hozzájuk csatlakozott  Tibi atya is: „Sebestyén Balázs megtestesít mindent, ami miatt a modern férfi az evolúció zsákutcájában reked: húszévesen úgy viselkedett, mint egy tízéves, harmincévesen, mint egy húszéves, és most, negyvennél végre elérni látszik egy harmincéves érettségét” – írta.

Erre válaszolt Balázs

A népszerű tévés erre a Facebookon válaszolt. „Nehéz dolog vitatkozni valakivel, aki nem is létezik. Vagy legalábbis arccal, valódi névvel nem vállalja magát!” Ezután kifejtette, hogy tudja mennyire fontos a hivatásos vadászok munkája, de ezekre jut „öt izzadó, nagyon tehetős és félig alkoholista (a két jelző tetszés szerint variálható) középkorú puskás férfi, aki élvezetét leli abban, hogy tökéletesen ártatlan állatokat öl”. 

A blogger folytatná

„Értem, hogy nem könnyű számodra úgy vitatkozni velem, hogy nincsen arcom, kárpótoljon ezért a tény, hogy nekem sem úgy veled, hogy a legtöbbször másod sincs. Alapvető dolgokban nem értünk egyet!” – jött Tibi atya válasza, melynek végén egy közös podcastra invitálja a műsorvezetőt.

Mai nap hírei

Lejáratja Magyarországot a német közszolgálati televízió

vasarnap.hu1 órája

Szlávik János elmondta, milyen tüneteket okoz a koronavírus brit mutációja

life.hu15 órája

Megvan Dárdai Pál visszatérése utáni első sikere a Herthával

m4sport.hu15 órája

Máris támogatók jelentek meg a néppártból kilépő Fidesz körül

hirado.hu18 órája

Lesz gyermekfelügyelet az óvodákban, iskolákban

demokrata.hu18 órája

Miután elindult a repülő, közölte az egyik utas, hogy koronavírusos

travelo.hu18 órája

Nőnapi virágok és jelentésük

agrotrend.hu19 órája

Ezt okozza a rendszeres húsfogyasztás

agroinform.hu19 órája