Terry Black fia megrendülten nyilatkozott apja haláláról

Startlap - Startlap
Rejtélyes vírus vezethetett Gallai Péter halálához. Bereczki Zoltán majdnem sírt, amiért fél éve nem beszél apjával. Még Ördög Nóra is kiröhögte Hódi Pamelát, aki képtelen volt összerakni három értelmes mondatot. Epres Panni megmutatta csodaszép, ötgyermekes nővérét. Bulvárösszefoglaló.

Terry Black fia megrendülten nyilatkozott apja haláláról

Egy müncheni kórházban hétfő délután elhunyt Terry Black, vagyis Rácz Károly. A 71 éves előadóművész fogadott fia, Dani megszólalt a halálesetről, szavait itt tudod elolvasni.

Rejtélyes vírus vezethetett Gallai Péter halálához

A Piramis és a Bikinizeneszerzője és  billentyűse már régóta küzdött számos egészségügyi problémával, halála előtt kórházba került, szeretteit azonban megdöbbentette távozásának híre, nem véletlenül.

Elhunyt Ababi Csilla, a fiatal nagyváradi színésznő

Életének 37. évében hétfőn elhunyt Ababi Csilla, a nagyváradi Szigligeti Színház Szigligeti Társulatának színművésze.

Berezki Zoltánt a Sztárban Sztár leszek forgatásán sírás kerülgette, amiért régóta nem beszél apjával

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hello NY! Visszatértem! 🗽🤩💖

Bereczki Zoltán (@bereczkizoltan) által megosztott bejegyzés,

Bereczki Zoltán már korábban is beszámolt arról, hogy apjával való viszonya nem éppen a legkiegyensúlyozottabb. A Sztárban Sztár leszek! forgatásán azonban Pápai Joci előadását hallva meglepő őszinteséggel tört ki belőle az emiatt érzett fájdalom.

Hódi Pamela képtelen volt összerakni három értelmes mondatot, Ördög Nóra kiröhögte – videó

Az Ázsia Expressz hétfői adásának egyik feladata során Gandhi tanításait kellett részleteiből értelmes mondatokká összerakni. Hódi Pamelának finoman szólva nem ment simán a dolog: miközben 10-ből mindösszesen három mondatot sikerült csak összetákolnia, párját azzal nyugtatgatta, hogy nem a mennyiség, hanem a minőség a lényeg. Sajnos azonban Hódinak ez sem jött össze, egyetlen helyes mondatot sem tudott megszülni, amit látva Ördög Nóra meg se próbálta visszafogni a röhögését.

Epres Panni ötgyermekes nővére legalább olyan gyönyörű, mint modell húga

Sokan nem tudják, hogy Epres Panninak van egy nővére is, aki hozzá hasonlóan kivételes külső adottságokkal rendelkezik. Amellett, hogy eleve nagyon szépek a vonásai, az évek múlása is alig látszik meg Epres Juditon, pedig öt gyermeknek adott életet.

L.L. Junior és Hopp Csilla külön emlékeztek meg kisfiuk születésnapjáról

L.L. Junior és Hopp Csilla tragikus körülmények között elhunyt kisebbik fia hétfőn ünnepelte volna negyedik születésnapját. Kattintás után elolvashatod, miként emlékezett Dávidról az édesanya, és hogyan élte meg a fájdalmas napot a zenész.

Szerelmével az oldalán gasztroműsorban tér vissza Steiner Kristóf a műsorvezetéshez

Ez nem egy szimpla főzőműsor

– mondja Steiner Kristóf új produkciójáról, amelyben párjával, Ninivel fognak főzni és beszélgetni. Az, hogy mennyire nem az, ebből a cikkből derül ki, amelyben egyrészt Steiner mesél hosszasan a műsorrról, másrészt fotókat és egy előzetest is láthatsz.

A Sztárban sztár leszek! zsűrije lehidalt a magyar Lady Gagától

Fotó: Denise Truscello/WireImage

A Sztárban sztár leszek! zsűrije eleinte nem igazán lelkesedett, amikor Bokor Mariann közölte, Lady Gaga Shallow című számát adná elő. Amikor azonban a korábban már sokszor az amerikai énekesnőhöz hasonlított Bokor belemelegedett a számba, Tóth Gabiéknak leesett az álla.

Vajna Tímea saját maga tervezte elhunyt férje sírkövét

A jelenleg Amerikában tartózkodó Vajna Tímea közösségi oldalán számolt be a néhai férje nyughelyéhez tett látogatásairól, és a síremlékkel kapcsolatos ügyekről.

Ez is érdekelhet

képcím

Ember, most jövök az év bulvárhíreivel! Kulcsár Edina és G.w.M...

képcím

Jáksó László egy szőrös fenékhez hasonlította Sebestyén...

képcím

Puskás-Dallos Boginak olyan végzettsége lesz, amiről sosem...