Teknősgyilkosság: megszólalt a rágalmazott lány

Startlap - Startlap
Kezdenek elszállni a gyümölcsök és zöldségek árai, béremelés jön az egészségügyben, gyilkossággal fenyegetőztek Dunaújvárosban. Esti hírösszefoglaló.

Teknősgyilkosság: megszólalt a rágalmazott lány

Kockakővel csapta agyon egy ismeretlen látogató a Fővárosi Állat- és Növénykert egyik görög teknősét csütörtökön. A huszonéves nőről több kamerás felvételt is átnéztek a rendőrök, és kevesebb mint egy napon belül elkapták a feltételezett elkövetőt.

Sajnos azonban az üggyel kapcsolatban valótlanul rágalmazott meg egy webes portál egy fiatal lányt, akit azóta többen is keményen megfenyegettek (hiába is vette le a cikkét az adott online felület). A fiatal végül az ATV műsorvezetőjét, Vujity Tvrtkót fordult – a rágalmazási ügy részleteit innen éred el.

Béremelés jön az egészségügyben – nagyon közeli a dátum

Fotó: iStock

Emelkedik az egészségügyi szakdolgozók és védőnők alapbére – jelentette be Horváth Ildikó, az egészségügyért felelős államtitkár szombaton. A közelgő időpontról, és hogy mennyivel lesz több a fizetés, ebben a cikkben olvashatsz.

Azzal fenyegetőzött, hogy megöli az első embert Dunaújvárosban, akivel találkozik

Fotó: Police.hu

Bevittek a rendőrök szombaton egy 18 éves dunaújvárosi férfit, aki egy videoüzenetben azzal fenyegetőzött, hogy gyilkolni fog. Az ügyben érdekes módon szerepet kapott az egyik kereskedelmi televízió riportere is, akinek valószínű a vér fagyhatott meg az ereiben – hogy miért is, azt errefelé tudhatod meg.

Kétmilliárd tonna jég olvadt el Grönlandon – rémisztően gyorsan

Eddig is aggasztó volt a sarkvidéki jégmezők folyamatos zsugorodása, de most június közepén valami olyasmi történt, amire egyszerűen nem is számított a tudományos világ. A szomorú szenzációról ebből a cikkbőltudhatsz meg mindent.

Kezdenek elszállni a gyümölcsök és zöldségek árai

Ennek fő oka a változékony időjárás, a tavaszi fagy, a tavaly novembertől május közepéig tartó aszály, majd az azt követő kéthetes esőzés, illetve a hirtelen érkező kánikula. De, hogy mik azok a gyümölcsök, melyeknek az ára már csillagászati, arról itt tájékozódhatsz.

Megmentették a hőgutát kapott kutyát a rendőrök

Fotó: pOlice.hu

Balatonalmádi rendőrök találtak rá egy otthonából elkóborolt kutyusra, aki a tűző napon teljesen kitikkadt már. A hatóság emberei azonnal látták, hogy pusztán csak megitatni az állatot már kevés lesz. A szomorúan kezdődő, de vidáman végződő történetnek itt olvashatod el a folytatását.

Ez is érdekelhet

képcím

Felismered a népszerű magyar filmek helyszíneit? Kvíz!

képcím

Szokatlan névvel és speciális árakkal nyitott meg az "orosz...

képcím

Az EU figyelmeztette Orbánt moszkvai útja előtt