Kiemelt Hírek 2020. november 20.

Te tudod, mi Rúzsa Magdi eredeti szakmája? Meg fogsz lepődni a válaszon

bubba Kiemelt Hírek 2020. november 20.
A téma egy másfél évtizedes történet miatt merült fel, amelynek másik főszereplője egy kisfiú, akit Rúzsa Magdi azóta is keres. Bulvárösszefoglaló.

Te tudod, mi Rúzsa Magdi eredeti szakmája? Meg fogsz lepődni a válaszon

Az énekesnőről kevesen tudják, hogy a végzettségének nem sok köze van a mikrofonhoz, viszont egy csodálatos szakmáról van szó. Mindez azért merült fel, mert Rúzsa elmesélt egy másfél évtizedes történetet, amelynek a másik főszereplője egy kisfiú, akit azóta is keres. Ha érdekel a teljes sztori, akkor katt ide.

Az Omega menedzsere megtörten nyilatkozott Benkő László haláláról: “Tudtuk, hogy nagy a baj”

Trunkos András a Sláger FM-en beszélt néhai barátja és kollégája távozásáról. Trunkos már több hete tudta, hogy Benkő László napjai meg vannak számlálva, a zenekar tagjait viszont sokként érte a hír. Nemcsak a menedzser, hanem Kóbor János is megszólalt. Az Omega énekesének fogalma sincs, mi lesz a csapat sorsa. Trunkos András szavait itt, Kóbor Jánosét pedig itt lehet elolvasni.

Farm VIP: Ambrus Attila már megint káromkodva ordibált

Miután Ambrus Attilát szabálytalansággal vádolta a konkurens csapat, a bankrablóból lett fazekas annyira kiakadt, hogy ordítva káromkodott és távozással fenyegetett. Ugyanakkor – ahogyan az a felvételen is látszik – nem alaptalanul merült fel a csalás gyanúja. De nézd meg inkább az egészet videón.

Balázs Fecó mesterséges kómában van, barátai felajánlották a vérplazmájukat

A koronavírussal fertőződött Balázs Fecó válságos állapotban fekszik a kórházban. Rajongói és barátai egymás után üzennek nekik a közösségi oldalakon, de nem csak így próbálnak segíteni neki. Balázs Fecó helyzetéről DJ Dominique tájékoztat ebben a cikkben.

Irdatlan vagyont örökölt, mégsem fér hozzá a pénzéhez: egy családi ismerős elmagyarázta, miért nem milliárdos még Vajna Tímea

Fotó: Sean Gallup/Getty Images

Kicsit nehéz kiigazodni Andy Vajna özvegyének pénzügyein: férje halála után többször anyagi gondokra panaszkodott, de életmódja alapján ki gondolná, hogy valóban vannak financiális nehézségei. Andy Vajna tavaly januárban halt meg, Vajna Tímea azonban még mindig nem jutott hozzá az örökségéhez. A kínzó kérdésekre egy, a családhoz közeli személy reagált. Részletek itt.

Baleset történt A Konyhafőnök VIP-ben, most először senki sem esett ki

Egy vis maior miatt nem várt módon fejeződött be celebes Konyhafőnök végjátéka: nem döntötték el, ki az, aki egyenes ágon kerül be a középdöntőbe. Kíváncsi vagy, mi történt, és mire számíthatunk a folytatásban? Ebből a videóból kiderül.

Hódi Pamela meglepődött, amikor rájött, hogy kislányt vagy kisfiút vár 

Berki Krisztián volt párja és az exfiújából hirtelen férjévé avanzsált Tóth Bence nemrégiben a Fókusznak nyilatkozott a babavárás örömeiről. Akkor még a születendő gyermek nemét nem árulták el, ezt Hódi friss videójában leplezték le, amely az esküvőjükről készült. Íme a felvétel és a további részletek.

Gór Nagy Mária is koronavírusos: “Kórházba semmiképp nem akarok menni, nem akarok én ott meghalni”

A 73 éves színművész nagyon rosszul van. Állapotáról ebben a cikkben vall.

Való Világ: Lecserélnek egy villalakót, Mercédesz átplasztikáztatta magát a beköltözésre, és megvolt a műveltségi vetélkedő

Szerda este teljes lett a létszám a villában, de hamarosan búcsúzik egy lakó, és egy új személy érkezik a helyére. Minderről bővebben itt írnak.

Ezenkívül más izgalmak is történtek: egyrészt Mercédeszről megtudhattuk, hogy új testtel debütál a műsorban, ugyanis életmódváltásba fogott, amit egy adag plasztikával is megtolt, és a változás eredményét még a barátai sem látták. Videó és további részletek itt.

Másrészt lezajlott a műveltségi vetélkedő, vagyis a szereplők párokban tudtak hülyét csinálni magukból. Nem kicsit, hiszen még a magyar ábécébe is beletörtek a képességeik. Erről is van videó, itt.

II. Erzsébet és Fülöp herceg 73 éve házasok: dédunokáik különleges, megható ajándékával fotózták az évfordulós királyi párt

Fotó: Topical Press Agency/Hulton Archive/Getty Images

A beszámolók szerint igazi szerelmi házasság köttetett 1947. november 20-án, amikor az alig 21 éves, akkor még hercegnő Erzsébet feleségül ment a görög származású Fülöphöz. Nem nehéz kiszámolni, hogy Erzsébet már bőven a kilencvenes éveit tapossa, a herceget meg csupán egy év választja el attól, hogy betöltse a százat. A két dédszülő együtt töltött éveinek tekintélyes számáról egy nagyon aranyos fényképpel emlékezett meg a palota. Erre a linkre kattintva a friss fotó mellett néhány régi képet is találsz, és megtudhatsz néhány érdekességet Erzsébet és Fülöp házasságáról.

Keresés az oldalon