Tápai Szabina: Az anyukám nézte ki nekem Kucsera Gábort

Házasságuk előtt három évig nem álltak szóba egymással.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2018-04-15 11:30

Tápai Szabina és Kucsera Gábor évek óta házasok, a külvilág számára tökéletesen boldognak tűnik a kapcsolatuk. A fiatal kézilabdás Várkonyi Andreának mesélt a Fem3 csatornáján arról, hogy a valóság közel sem ilyen egyszerű és derűs. Már a viszonyuk kezdete sem volt zökkenőmentes. “Tíz éve ismerjük egymást Kucsera Gáborral, de ebben volt olyan szakasz, amelyről nem beszélünk” – kezdte Tápai.

“Ebből úgy öt év reális. 2007 telén ismertem meg, nekimentem a meztelen felsőtestének, és akkor egymásba gabalyodtunk. Elkezdődött valami kapcsolat, de hát azért Gábornak volt előélete, ezért nem beszélünk annyira erről.”

“Mellette voltam sokáig, amíg ki nem költöztem Franciaországba. Ő visszament egy régi nőhöz, nekem lett egy párom utána. És akkor ő három évig nem állt velem szóba. Ezért mondom, hogy öt év, mert mi onnantól számítjuk igazából a kapcsolatunkat” – fejtette ki az első pár év bonyodalmait.

Aztán a boldog házasévek újabb gödörbe futottak. “Voltunk mi a szakadék legalján is, amikor mindketten kicsit feladtuk, nem nagyon akartunk küzdeni. Annyira mélyponton voltunk, hogy biztos voltam benne, elválunk. Aztán úgy döntöttünk, hogy akarjuk.” A kézis azt is elmesélte, hogy a dolgok egyik napról a másikra fordultak jóra, és már fél éve újra lángoló szerelemben telnek a mindennapok.

Nem véletlenül akarták ennyire, Tápai Szabina szerint őket egymásnak teremtették. “Én tudtam mindig, hogy ő nekem a nagy ő, a Kucsera Gabi” – mondta mosolyogva, és azt is elárulta, hogy először édesanyja hívta fel a figyelmét a jóképű kajakosra. “Tudod, mi a durva? Hogy Szegeden a muterom nézte ki nekem. Azt mondta: „itt ülök a Kárász utcai kávézóban, most ment el előttem az a nagyon helyes kajakos, a lányomnak ez nagyon jó lenne.”

Címlapkép: Facebook

Mai nap hírei

Példátlan vaddisznóirtás indul a sertéspestis miatt

agraragazat.hu5 órája

Ne is álmondjunk utazásról, ha májusig nem kapjuk meg a koronavírus-vakcinát

bitcoinbazis.hu8 órája

Top 12 – Ételek, amelyek gyorsítják az öregedést

napidoktor.hu9 órája

Nagyon elvesztette a Fidesz Ferencvárost

168ora.hu9 órája

Érdekes infó a Windows 10 következő változatáról

itbusiness.hu10 órája

Hajnali havazás

koponyeg.hu12 órája

Hogyan fog a jövőben viselkedni a Nap, és ez milyen hatással lesz a Föld elektromos áramköreire és a műholdakra?

agroinform.hu13 órája

Nagyon vigyázz velük: ebből a 6 jelből ismerheted fel a megbízhatatlan embereket

joy.hu17 órája