Nagyon lefogyott Tápai Szabina, aggódnak a követői

Startlap - Startlap
Megmagyarázta az exsportoló, influenszer, mi áll a háttérben. Heti bulvárösszefoglaló.

Nagyon lefogyott Tápai Szabina, aggódnak érte

Úgy lefogyott Tápai Szabina, hogy saját rajongói is alig ismernek rá. Egy bikinis fotó váltotta ki az aggodalmat. Részletek

Sáfrány Emese interjút adott az ayahuasca-szeánszról: “Olyan volt, mint egy horrorfilm”

Felelősnek nem igazán érzem magam

– jelentette ki a Fókuszban Aleska, aki korábban még azt mondta, a rendőrségi teszt is megerősíti, ő nem fogyasztott pszichotróp szereket, most viszont már kiderült, közösen vettek részt VV Anettel a spirituális szertartáson, amelytől lelki megtisztulásukat remélték. Sáfrány Emese a beszélgetés későbbi perceiben már elsírta magát, és arról beszélt, hogy “ennek nem szabadott volna megtörténnie”, és borzasztóan sajnálja. VV Anettre egy szántóföldön talált rá egy kapálni induló férfi, a nő meztelen volt és többszörös csonttöréseket szenvedett. Videó.

Lilu a kata-törvényről: “Akkor mi a francnak ide Európa legnagyobb tűzijátéka?”

A műsorvezető – aki a magyar hírességek döntő többségével ellentétben fontos ügyekre is kitér a közösségi oldalán – a kormány által szélsebesen elfogadott, állampolgárok százezreit nehéz helyzetbe hozó katás szigorításról is elmondta véleményét. Lilu ugyan nem nevezte meg, de bejegyzésében Parragh László, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnökének nyilatkozatára is külön, élesen reagált. Bővebben.

Ördög Nóra: „Elvesztettük a szabadságunkat”

Ördög Nóra és Nánási Pál két évvel ezelőtt döntöttek úgy, hogy egy új közös vállalkozásba kezdenek: kisboltot nyitottak Akarattyán. Élvezik az új életüket, ugyanakkor tudják, hogy ez sok felelősséggel jár. Bővebben.

Curtis: Ugye most nem gondolja senki komolyan, hogy a miniszterelnök miatt van világválság az energiaszektorban? 

A rezsicsökkentés módosításának híre még Curtis közösségi oldalán is megtalálta helyét. A rapper kijelentette, aki “viccesnek” tartja a csökkentett közműárakat, “az kérje, hogy neki ne járjon”, majd bejelentette, kész támogatni a rászorulókat az ügyben. Curtis írása itt olvasható.

Klausmann Viktor 56 évesen újra apa lesz

Klausmann Viktornak már van két nagyobb gyermeke: Dominik 16 éves, Tamara 13 esztendős. A Szerencsekerék egykori házigazdája nemrég töltötte be az 56-ot és mint kiderült, hamarosan háromszoros apuka lesz. Részletek.

Gianni és Zita Annoni elmesélték, hogyan jöttek össze: “Beképzeltnek tűnt”

Gyönyörű volt, mint most is, de akkor azt éreztem, hogy még túl fiatal

Gianni Annoni és későbbi felesége még 2008-ban, egy olaszországi forgatáson találkoztak először, de a szimpátia csak részben stimmelt. Ha érdekel a házaspár megismerkedésének teljes története, akkor ezt a cikket nézd meg.

Kocsis Korinna 1,5 hónappal a szülés után fehérneműben mutatta meg alakját

A többszörös szépségkirálynő, akit tavaly decemberben jegyzett el párja, májusban adott életet kisfiának. Kocsis Korrina a szülés óta mintegy 10 kilót fogyott, amiről előtte-utána fotókat posztolt közösségi oldalán.

Schobert Lara megmutatta, kivel jár

Schobert Lara tavaly novemberben Palik Lászlónak még arról beszélt, mennyire elhagyta magát, miután szakítottak barátjával egy kétéves kapcsolat után. Legfrissebb képein ennek már nyoma sincs, a szomorúság helyét a napraforgók, a szerelem és egy (vélhetően) hotelszoba vette át. Galéria.

 

Címlapkép: press.tv2.hu TV2 /  Central Médiacsoport / Central

Ez is érdekelhet

képcím

Curtis: Én, ahogy eddig is, csak zenélni szeretnék, és nem...

képcím

Curtis meghívott vendég volt Orbán évértékelőjén

képcím

Pottyondy Edina úgy szúrt oda Curtisnek, hogy ki sem ejtette a...