Kiemelt Hírek 2021. április 04.

Táncos videóval küld reményt a Bethesda Gyermekkórház: "Érted táncolunk, téged gyógyítunk"

Startlap Kiemelt Hírek 2021. április 04.
Már a felvételhez írt szöveg is megindító, a képsorok még inkább, nem véletlen, hogy gyorsan hatalmas karriert futott be a neten. Vasárnap déli olvasgatós hírösszefoglaló.

Táncos videóval küld reményt a Bethesda Gyermekkórház: “Érted táncolunk, téged gyógyítunk”

A zuglói intézmény csatlakozott a Jerusalema tánckihíváshoz. Már a felvételhez írt szöveg is megindító, a képsorok még inkább, nem véletlen, hogy gyorsan hatalmas karriert futott be a neten. Mindenképp érdemes megnézni, ha még nem láttad, íme.

Akkorát emelnek a cigaretta árán, hogy 5-ből 1 magyar inkább a leszokást választja

A hirtelen, rendkívüli drágulás hátterében az uniós irányelvek állnak. Egy friss, reprezentatív felmérés szerint sok év után ezúttal valóban tömegek ingerküszöbét fogják elérni a döntéssel. További információkért katt ide.

Borbás Marcsi piszkosul jól néz ki legújabb fotóján

Az 52 éves műsorvezetőről kertészkedés közben készült egy különleges felvétel.Íme.

II. Erzsébet tojásvadászatán a legértékesebb kincsek a királynőnél maradnak: így telik a húsvét a brit királyi családnál

Fotó: ROTA/Anwar Hussein Collection/Getty Images

Pénzosztás, összeillő ruhák, kincskeresés, különleges menüsor: címszavakban így lehetne összefoglalni Nagy-Britannia leghíresebb rokonságának ünnepi hagyományait. Külön megjegyezve, hogy a húsvét a királynő házában is egy igazi családi ünnep, ugyanakkor néhány szerencsés kiválasztott is részt vehet az események egy részén. Bővebben.

Ahol kivégzés járhat a pornóért, és nem tudják, hogyan születik a gyerek: ilyen a szex Észak-Koreában

Tekintve, hogy akit dél-koreai szappanoperák nézésén kapnak, 15 munkatáborra számíthat, szinte nem meglepő, hogy ugyanez a felnőtt filmek esetében már halálbüntetést jelenthet, és a rokonok életét is örökre megpecsételik. Miközben a párt minden erejével őrködik a közemberek erkölcsei felett, amelynek okán súlyos tudatlanság honol a szexualitást érintő kérdések kapcsán, a kedves vezető nők ezreit tartja háremében, a nemi erőszak és a gyerekek szexuális kizsákmányolása pedig a hétköznapok “természetes” része. Ebben a cikkben nyugati látogatók, koreai disszidensek és a CIA információi alapján mutatják be a világ talán legdurvább diktatúrájának szexuális kultúráját.

Ismét visszatért Dömösre, sérült párjához Szofi, a hűséges gólya

Macust 2016-ban lőtt seb érte, a szárnyaszegett állat kénytelen volt örökre a Dunakanyarba helyezni székhelyét. Társa immár négy éve mindig visszatalál hozzá, és számos fiókájuk született. Videó a nagy találkozásról és további részletek a két gólya szoros kötelékéről ebben a cikkben nézegethetők.

Ugyan nem olyan sokat, de tavaly is utazott a magyar: mutatjuk, hova és miért mentünk, és azt is, hogy kik érkeztek hozzánk

A járvány alaposan átrajzolta a turizmus térképét, de ha összesítve nézzük a számokat, még mindig jelentős mennyiségű embertömeg áramlott a határainkon keresztül. Alaposabban a számok mögé nézve látszik, hogy sok minden változott az utazási szokásainkkal kapcsolatban. Ha érdekel a téma, akkor ezt a cikket olvasd el.

Korlátozásokra figyelmeztet a Tesco

Az üzletlánc tájékoztatott a házhoz szállításra vonatkozó, jelenleg érvényben lévő intézkedésekről. Bővebben.

Tudományosan kimutatták, hogy Vlagyimir Putyin a legvonzóbb orosz férfi

Fotó: KREMLIN PRESS SERVICE / HANDOUT/Anadolu Agency/Getty Images

Egy 300 várost felölelő reprezentatív közvélemény-kutatást eredményei szerint az orosz elnök olyan sármos, hogy még a színészek se érnek a nyomába. Nem hiszed? Akkor erre a linkre kattints.

Vágj bele a tavaszi diétába: a csillagjegyed elárulja, hogy csináld

A horoszkóp-diéta a négy őselem alapján ad tanácsot az életmódváltáshoz. Mire van szükség az asztrológus szerint ahhoz, hogy hatékony legyen a fogyókúrád? Innen kiderül.

 

Keresés az oldalon