Sztárban Sztár: Köllő Babett ruhája kiverte a biztosítékot

Startlap - Startlap
Az énekes műsor 7. adásában Opitz Barbi esett ki, de ez Köllő Babett ruhája mellett szinte fel se tűnt. Olyan durva szettet választott, amivel még az emlékezetes, köldökig dekoltált estélyijét is felülmúlta. Bulvárösszefoglaló.

Sztárban Sztár: Opitz Barbi kiesett, Köllő Babett a ruhájával sokkolt

Opitz Barbitól kellett könnyes búcsút venni a Sztárban Sztár hetedik adásban, amin sokan felháborodtak, Opitz viszont beletörődő szomorúsággal reagált. Videó és további részletek itt.

És ha már Sztárban Sztár, akkor Köllő Babett is megemlékezésre érdemes, ugyanis most egy olyan ruhát vett fel, ami még annál a hatalmas dekoltázsnál is durvábbra sikerült, amit a nyitóadásban viselt. Annak ellenére gondoljuk ezt, hogy ezúttal nagyjából mindene tisztességgel takarva volt. Kattins ide a videóért, amelyen Köllőt a különös ruhaválasztásáról faggatják.

Arnold Schwarzenegger és a Szikla külön videót készítettek, hogy gratuláljanak egy budapesti edzőteremnek

A Déli pályaudvar mellett található Flex Gym nem először szerepel a hírekben, de azon azért meglepődtünk, hogy csak miattuk kamera elé állt Dwayne Johnson és Arnold Schwarzenegger is. Előbbi hatalmas lelkesedést adott be a felvételbe, utóbbi pedig szinte irodalmi magaslatokig emelkedett, miután beállt egy daru elé köszönteni az edzőtermet. Erre a linkre kattintva megnézheted a két videót, és az is kiderül, milyen apropóból készültek.

Visváder Tamás Andy Vajnáról: Azért szerettem, mert az arcodba mondta, hogy hülye f** vagy

Kétszer volt A Konyhafőnökben, de egy celdömöllki mobilboltban kezdte a pénzkeresést, ahol még fogorvosi karrierről álmodott. Helyette elvégezte a Műegyetemet, sommelier lett, meg influenszer, a Mr. Funkot is vezette egy ideig, és még sorolhatnánk. Ide kattintva egy nagyinterjút találsz Visváder Tamással, aki ragaszkodik hozzá, hogy ne Vajna Timi rokonaként emlegessék. Mesél vallásáról, politikai nézeteiről, és persze Andy Vajnához fűződő viszonyáról is, aki a terveit mindig “leszarozta”, pénzt soha nem adott neki, helyette valami sokkal értékesebbel ajándékozta meg.

Tóth Andi elárulta, milyen “pasit” keres

A 21 éves énekesnőnek kifejezetten határozott elképzelései vannak élete párjáról. Az új szerelem megtalálását nehezíti, hogy saját bevallása szerint félnek tőle a férfiak. Kíváncsi vagy, mi jön be Tóth Andinak? Ebben a cikkben válaszol a kérdésre.

Ha unod az esőt, meg neked is túl hétfő van, akkor nézd meg a luxemburgi trónörökös 5 hónapos vigyori kisfiát, aki garantáltan feldobja a kedvedet

A szülők, Vilmos és Stephanie. (Fotó: William Van Hecke/Corbis via Getty Images)

Míg a brit királyi családban Károly herceg fia Vilmos, a luxemburgi nagyherceg leszármazottainál pont fordított a helyzet: ebben a cikkben  Vilmos herceg, a luxemburgi trónörökös és Stephanie hercegné első gyermekéről találsz képeket, akit Károly hercegnek hívnak, és idén májusban látta meg a napvilágot. A fiúcska több fontos eseményen szerepelt már, és szemmel láthatóan bárhova is viszik, ő roppant elégedett.

Dancing with the Stars: Gabriella Spanic megmutatta a fiát, és amúgy jól lesérült az élő adásban

A Dél-Amerikából Magyarországra importált Spanic a rögtön a TV2 táncos műsorának első adásban viszonylag durva sérülést szenvedett. Ha kíváncsi vagy, mi történt, akkor ezt a cikket olvasd el.

Másik Gabriella Spanic tartalmú javaslatunk a mai napra ez a fotó, amelyen a venezuelai származású szappanoperasztár 12 éves fiával együtt pózol.

Megszólalt a Pintér Tibor által állítólag összevert lovász barátja: “Tenya őrjöngve ütötte”

Testi sértés miatt nyomoz a rendőrség Pintér Tibor ellen, miután a színigazgató a vádak szerint megverte saját alkalmazottját. Eddig nem sokat lehetett hallani arról, miként zajlott az incidens, de ebből a cikkből  a sértett barátjának beszámolója alapján végre megtudhattuk, hogy mi történt szerintük.

Elhunyt Margaret Nolan, az egykori Bond-lány, aki egy személyben testesített meg mindent, amiért rajongtunk a hatvanas években 

Az első Oscar-díjas Bond-film, a Goldfinger, valamint az Egy nehéz nap éjszakája által ismertté vált Nolan 76 éves volt. Haláláról és munkásságáról itt olvashatsz.

Jennifer Aniston frissen örökbefogadott hófehér kiskutyájánál kevés cukibb dolog van, de a kölyök neve majdnem az

Fotó: Mike Windle/Getty Images for smartwater

A színésznő új lakótársát egy állatmentő szervezeten keresztül találta meg. És hamar felkerült az állatról egy elképesztően cuki videó, amelyen a kutyus rágókájával a szájában alszik. Íme.

Ez is érdekelhet

képcím

Vajna Tímea újra férjhez ment

képcím

Orbán Viktor megmutatta a telefonkönyvét a TikTok-on

képcím

Ferenc pápa: Még élek! - a hét legfontosabb eseményei képekben