Orbán Viktor megmutatta a telefonkönyvét a TikTok-on

Startlap - Startlap
A miniszterelnök körkérdést intézett a fideszesekhez arról, ki a leghíresebb ember, akinek elmentették a számát. Orbán listáján komoly nevek is felbukkantak a politika világán túlról.

És neked ki a leghíresebb ember a telefonkönyvedben?

– tette fel a korral a közösségi médián is haladni igyekvő Orbán Viktor a kérdést. A kormánytagok közül

egyedül Szentkirályi Alexandrának sikerült váratlan személyt említenie: a kormányszóvivőnek megvan John Malkovich telefonszáma.

Nagy Márton gazdaságfejlesztési miniszter Krausz Ferenc Nobel-díjas fizikust húzta elő a mobiljából, akit csak Feriként említ, Orbán Balázs politikai igazgató Habony Árpádot mondta, Lantos Gábor energiaügyi miniszter is tudott egy celebet, méghozzá Rost Andrea operaénekesnőt, Tuzson Bence igazságügyi miniszter pedig Kammerer Zoltánt nevezte meg, aki jelenleg Göd polgármestere. Bóka János miniszter Michael Jacksont említette, aki “egy ideje már nem veszi fel”.

@viktor_a_tiktokon És neked ki a leghíresebb ember a telefonkönyvedben? #orbanviktor#miniszterelnok#follow#fyp#foryou#fidesz#MarcoRossi#KrauszGábor#KrauszFerenc#JohnMalkovich#RostAndrea#EmmanuelMacron#ArnoldSchwarzenegger#ChuckNorris#NovákKatalin#MichaelJackson#HabonyÁrpád#KammererZoltán♬ Exciting, exciting, cute songs(1283711) – Korepoi

 

Na és kivel tudott előrukkolni Orbán?

Itt vannak az elnökök, mondjuk Emmanuel Macron elöl, de mondjuk Marco Rossi, a nemzet kapitánya, Schwarzenegger, Chuck Norris, Novák Kata

– válaszolta meg saját kérdését Orbán.

Címlapkép: viktor_a_tiktokon

Ez is érdekelhet

képcím

Orbán: Kilenc hónap múlva erősebbek leszünk, mint most

képcím

Bródy János dallal reagált Orbán Viktor évértékelőjére

képcím

Curtis: Én, ahogy eddig is, csak zenélni szeretnék, és nem...