Sztárban Sztár: Bereczki Zoltán kikészült Curtis Szinetár Dórájától

Startlap - Startlap
Bereczki Zoltánnak kicsit durva lelki élményt okozott végignézni, ahogy Curtis egykori felesége 15 éves kori bőrébe bújt, köldökig érő matrózfelsőben. Bulvárösszefoglaló.

Sztárban Sztár: Bereczki Zoltán kikészült Curtis Szinetár Dórájától, Köllő Babett megkönnyezett egy Presser-számot

Curtisnek már korábban is nagyon bejött a nőimitátori szerep, így valószínűleg ezt fejelte meg Szinetár Dóra 1990-es slágere, a Buli után a takarítás előadásával. Ahogy Nicki Minaj, úgy Szinetár Dóra is kiválóan állt Curtisnek, a téma szakértőjeként megszólaló Bereczki Zoltánnak azonban kicsit durva lelki élményt okozott végignézni, ahogy Curtis egykori felesége 15 éves kori bőrébe bújt, köldökig érő matrózfelsőben. Videó és további részletek itt.

Más izgalmas esemény is történt a Sztárban Sztár új részében: a koronavírus miatt távozó Pély Barna helyére beugró Horváth Boldi annyira szépen énekelte Presser Gábor Nagy utazását, hogy Köllő Babett a könnyeit törölgette, és megköszönte az előadást. Természetesen erről is van felvétel, ide kell érte kattintani.

Bakács Tibor takarítóként dolgozik, és nem a koronavírus miatt: “Amikor minden sikerült, ott ment tönkre az életem”

Bakács Tibor Settenkedő a Világtalálkozó című interjúműsorban Mihalik Enikő társaságában tárta fel a nyilvánosság előtt, hogyan vett 180 fokos fordulatot az élete a hírhedt szalámilopásos ügy után. Bakács sírt, amikor rájött, hogy takarítónak kell állnia, de azóta már büszke a munkájára. Erre a linkre kattintva videón nézheted meg a beszélgetést, de akár el is olvashatod a legérdekesebb részeket.

Hajdú Péter is belepirult a mondatba, amivel Demcsák Zsuzsától szexet kért

Már korábban szó volt róla, hogy az Összezárva Hajdú Péterrel adásában Demcsák Zsuzsával feljött egy kicsit kínos régi történet: akkor még nagyjából csak annyit lehetett tudni, hogy a Life TV nemrégiben kinevezett vezére megkörnyékezte Demcsákot. Most végre videó is van a jelenetről, amelyben Demcsák feleleveníti az ügyet, és Hajdú látványosan zavarba jön attól, amit hall – vagyis a saját, szexre csábító technikájától. Íme a felvétel.

Nem ez az egyetlen Hajdú-hírünk a mai napra: lánykérés is történt, Hajdú Péter eljegyezte a nála 25 évvel fiatalabb barátnőjét. Aktív celeb lévén a lánykérés ténye mellett a tévés persze nem felejtette el ecsetelni, hogyan történt a nagy pillanat – ha érdekel, akkor itt folytasd az olvasást.

Gianni Annoni éttermére rászálltak a szomszédok

Forrás: YouTube/TMC Tube

A világ legjobb olasz vendéglátóhelyei közé bekerülő Trattoria Pomo D’Oro tulajdonosa pontosan tudja, kinek szúrja a szemét az étterme. Ebben a cikkben Gianni Annoni meséli el, mi történik az étterme háza táján.

Sebestyén Balázséknál is megjelent a koronavírus

A Rádió 1 több műsorvezetőjének tesztje pozitív lett, azonnal átálltak otthoni munkavégzésre. Kik kapták el a betegséget, és milyen következményekkel jár mindez? Ebből a cikkből megtudhatod.

Ördög Nóráék bővítették balatoni vállalkozásukat

A szomszédok haragjával küzdő balatonakarattyai kisbolt egy nagyon kedves, különleges szolgáltatással állt elő. Fotók és további részletek itt találhatók.

Megható emlékvideót készített a Magyar Vízilabda-szövetség Benedek Tiborról, a vetítésen zengett az uszoda a nevétől

Fotó: Francois Nel/Getty Images

A vízilabda-kupadöntő előtt vetítették le a Magyar Vízilabda-szövetség videóját a júniusban elhunyt háromszoros olimpiai bajnok, Európa- és világbajnok vízilabdázóról. Az uszodában hangosan zengett, ahogy az emberek kántálták Benedek Tibor nevét. A megindító felvételt itt lehet megnézni.

Szinte sosem látjuk így Stohl Andrást: 4 lányával együtt állt kamera elé

Ritka pillanatnak számít, hogy Stohl András négy lánya gyűrűjében álljon, de most Stohl Rebeka 12. születésnapjának családi ünnepléséről megosztottak néhány aranyos közös fotót. Íme.

Fluor Tomi: Tele van az egész ország frusztrációval, gyűlölettel, egyre nagyobbak a szakadékok, legalább az a ki***tt meseország hadd legyen mindenkié

A közéleti kérdésekről egyre gyakrabban szót emelő Fluor Tomi ezúttal Dúró Dóra nagy botrányt kiváltó könyvdarálásáról mondta el véleményét. A Mi Hazánk Mozgalom elnökhelyettesének a Meseország mindenkié című gyerekkönyv esett áldozatául, amelyben – több egyéb másság mellett – a homoszexualitás elfogadásának fontosságára tanítanak. Ahogy megszokhattuk, Fluor most is olvasásra érdemes kommentárt fűzött az eseményekhez. Bővebben.

Krausz Gábor egy szál kötényben hívja fel a figyelmet az állatvédelemre

Tóth Gabi férje is beállt az állatok pucér aktivistáinak eddig inkább női sorába: ledobta a ruháit, és meztelen felsőtestéhez egy fontos üzenetet mellékelt. A végeredmény erre a linkre kattintva érhető el.

Ez is érdekelhet

képcím

Ez volt Novák Katalin és férje koronázási szettje - a hét...

képcím

Orosz katonai gépet vettek üldözőbe a svédek - fotókon a hét...

képcím

Megszünteti a kormány az oltási igazolványt