Szorcsik Viktória szerint az embereknek már nyugodtan kéne utazgatniuk

Startlap - Startlap
A 2,5 hónapos nyaralásáról a közelmúltban visszaérkezett műsorvezető mintha nem értene egyet az orvosokkal. Szorcsik úgy gondolja, "senki ne féljen semmitől". Bulvárösszefoglaló.

A Mexikóból hazatérő Szorcsik Viktória szerint az embereknek már nyugodtan kéne utazgatniuk

Úgy tűnik, a 2,5 hónapos nyaralásáról a közelmúltban visszaérkezett műsorvezető nem ért egyet az orvosokkal, akik szinte egy emberként könyörögnek azért, hogy maradjunk otthon. Szorcsik úgy gondolja, “senki ne féljen semmitől”. Videó és további részletek itt.

Puskás Peti és Dallos Bogi bártulajdonosok lettek

Már megkezdték a szórakozóhely átalakítását. A páros fényképes posztban jelentette be a hírt, amelyben részletesen beszámoltak a terveikről, és megmutatták a helyet is. Íme.

Hernádi Judit és Hajós András 17 éve tartó barátságukról: “Nem tartozunk egymásnak semmivel, ez a lényege”

Hernádi és Hajós a Heti Hetes forgatásán ismerkedtek meg egymással, különleges, szoros kapcsolatot alakítottak ki, és mindketten rajongó tisztelettel beszélnek a másikról. Ha érdekel a téma, akkor ezt a cikket olvasd el.

A közel 50 évesen harmincasnak tűnő Gubás Gabi elárulta szépségtrükkjeit

Túlzás nélkül állítjuk, Gubás Gabin egyáltalán nem látszik, hogy a héten ünnepelte 47. születésnapját. A Mokka stúdiójában kifejtette, minek köszönheti mindezt. Videó.

Csűrös Karola egyetlen alkalommal hagyta el a lakását 1,5 évvel ezelőtti balesete óta: “A legtöbb napom magányosan telik”

A 80. születésnapját ünneplő Csűrös Karola férjetársaságában 2016. november 8-án. (Fotó: MTI/Illyés Tibor)

A Szomszédok egykori szereplője akkor is csupán háza oldaláig jutott el, elhunyt férje, a rendező Horváth Ádám emléktáblájának avatására. A bezártságról és vágyairól ebben a cikkben nyilatkozik.

Pintér Tibor a Világok harcával magyarázza, hogy miért fog eltűnni a koronavírus a bolygóról

Tenya úgy érzi, remek párhuzam állítható fel a földönkívüliek ellen harcoló Tom Cruise és a világjárvány között. A kiváló gondolatmenet erre a linkre kattintva olvasható, illetve hallgatható.

Megjelent a videóklip, amiben Kiszel Tünde lánya szerepel

Hunyadi Donatella azt mondta, itt végre önmaga lehetett. A tervek szerint nem ez lesz az utolsó klipje. A videóért és az alkotók lelkes nyilatkozataiért ide kell kattintani.

Hajdú Péter: Eszter ikerterhes volt, de ezt senki nem tudja

25 éves menyasszonya 8 hónapon belül kétszer veszítette el kisbabáit.  Hajdú Péter a róla elnevezett műsorában, a vetélését sírva felidéző Köllő Babettel osztotta meg saját tragédiáját, és végül nem vágta ki az adásból. Bővebben.

Nyertes Zsuzsa könnyes szemmel mesélt a Reggeliben a 2020-as évéről: “Ezek a veszteségek beleégtek az életembe”

Fotó: MTVA/Zih Zsolt

Nyertes Zsuzsa fél év alatt három embert temetett el, ennek ellenére úgy fogalmazott, az egyik szeme sír, a másik nevet. A beszélgetésről készült felvétel itt található.

Exkluzív interjú készült Gubík Ágival: “Azt érzem, félek az újrakezdéstől”

A Best magazin szokásos podcastinterjúi sorában ezúttal a szlovákiai Zselízben született magyar színésznőre került a sor. Gubík Ági társkeresésről, felvidéki gyökereiről, érettségire készülő fiáról és új filmjéről vallott. A teljes beszélgetést itt tudod meghallgatni.

Ez is érdekelhet

képcím

Tóth Vera: Egy kisebb rózsadombi villa árát ellocsoltam

képcím

Koncz Gábor úgy érzi, meg vannak számolva a napjai

képcím

Tóth Gabi elmondta, ki gyógyítja a lelkét a nehéz időszak után