Szlávik János: El vagyok keseredve, inkább őszre teszem a nyitást

Startlap - Startlap
Szlávik János szokatlan hangvételű nyilatkozatot adott. Esti hírösszefoglaló.

Szlávik János: El vagyok keseredve, inkább őszre teszem a nyitást

A Dél-pesti Centrumkórház főorvosa a kórházakban aggasztó tendenciát tapasztal, valamint egyértelmű jeleit látja annak, hogy a magyarok jelenleg is egzotikus célpontokra utazgatnak. Szlávik János szokatlan hangvételű nyilatkozatot adott. Bővebben.

Müller Cecília: A kínai vakcinát megvizsgálták és megfelel a követelményeknek

Az országos tiszti főorvos az operatív törzs pénteki sajtóeseményén számolt be a Sinopharm oltóanyagának vizsgálatáról. Müller Cecília a vakcina hatékonyságáról, valamint arról is tájékoztatott, kinek adható be biztonságosan. Ha kíváncsi vagy a részletekre, akkor itt folytasd az olvasást. 

Karácsony Gergely már másként beszél a miniszterelnök-jelöltségről

Budapest főpolgármestere nem olyan régen még azt mondta, a “háta közepére kívánkozik” egy ilyen kihívás, legfrissebb interjúja során azonban már közel sem volt ennyire elutasító. Ebből a cikkből megtudhatod, mit mondott Karácsony Gergely.

Az általános iskolásoknak tavasszal közlekedési alapvizsgát kell letenniük

Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt

Két évfolyam számára kötelező, további kettő évfolyam tanulóinak pedig csak ajánlják a részvételt. Részletek itt.

A brüsszeli orgia szervezője Szájerről: “Egy ideje rendszeresen váltunk egymással üzeneteket”

Ugyan korábban azt ígérte, többet nem lép a nyilvánosság elé, David Manzheley mégis megszólalt. A 29 éves fiatalember Szájer Józsefhez fűződő kapcsolatáról mesélt. Mit mondott? Innen kiderül.

Pénzt kérnének a háziorvosok a hétvégi oltásért

Egy nyilatkozó háziorvos azt mondta, “a vállonveregetésen kívül máshogy is” díjazhatnák többletterheket. A Háziorvosok Online Szervezete intézkedik. Bővebben.

A Szivárványcsaládokért Alapítvány szerint Novák Katalin rosszul értelmezi a magyar törvényeket

A szervezet határozottan visszautasítja, hogy az azonos nemű párok “trükköznének” az örökbefogadással. Közleményükből az derül ki, mintha éppen a családügyi miniszter nem ismerné a törvény betűjét. Ha érdekel a téma, akkor ezt a cikket olvasd el.

SZFE: 101 nap után véget ért az oktatói sztrájk

A Színház-és Filmművészeti Egyetem (SZFE) dolgozói október 1-jén indították el tiltakozásukat. Az intézmény élére kinevezett új vezetés mindenfajta párbeszédtől elzárkózik, ugyanakkor a sztrájk vége nem jelenti az ellenállás végét. Minderről bővebben itt írnak.

A miskolci rendőrök videón mutatták meg, hogyan csapnak le egy helyi bűnbandára

Az egyenruhások tizenöt embert állítottak elő egy illegális kártyaparti kellős közepéről, egy prostituáltak által használt lakásból, és nagyon valószínű, hogy kábítószert is találtak a helyszínen. Videó.

Ingyenes online főzőiskolát indít a Lidl, Michelin-csillagos séffel

Fotó: Jeff J Mitchell/Getty Images

A szakács a diszkontlánccal régóta együttműködő Széll Tamás lesz, a kurzus kezdőket és haladókat egyaránt megszólít. További információkért katt ide.

Ez is érdekelhet

képcím

Ez volt Novák Katalin és férje koronázási szettje - a hét...

képcím

Ferenc pápa találkozott Karácsony Gergellyel

képcím

Túlélőcsomagot jelentett be Karácsony Gergely