Kiemelt Hírek 2018. június 18.

Szétvert egy váci drogériát egy dühös nő

Startlap Kiemelt Hírek 2018. június 18.
A nő akkor pöccent be teljesen, amikor rázárták az ajtót, és kihívták a rendőröket.

A napokban fejeződött be a nyomozás annak a nőnek az ügyében, aki egy váci üzletben keveredett szóváltásba az üzletvezetővel, majd dühében több berendezésben és termékben is kárt tett- számolt be a police.hu. A nő ellen garázdaság vétség, valamint rongálás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indítottak eljárást, amelynek folyományaként a váci rendőrök vádemelést javasolnak ellene.

A 31 éves nő április 18-án a délutáni órákban ment be a képen látható váci drogériába, ahol eleinte hétköznapi vásárlónak tűnt. Nem sokkal később azonban szóváltásba keveredett az őt figyelő üzletvezetővel, akit ezek után bántalmazott.

Fotó: police.hu

Az üzletvezető értesítette a rendőrséget, és bezárta az ajtót, hogy a hatóságok kiérkezéséig visszatartsa a nőt. Az agresszív vásárló ettől annyira bedühödött, hogy előbb egy gyerekeknek való kicsi bevásárlókocsival ütlegelte az ajtó üvegét, majd az üzletvezetőt is megkísérelte újra bántalmazni, aztán mérgében több terméket leborított a polcokról. A tombolás során összességében több mint kétszázezer forint kár keletkezett.

Fotó: police.hu

Keresés az oldalon