"Szeretnék nyitni" - Bochkor Gábor elárulta, milyen nőt keres

Startlap - Startlap
Pontos paramétereket sorolt az ideális jelöltről, amik között a szex rögtön a második volt. Bulvárösszefoglaló.

“Szeretnék nyitni” – Bochkor Gábor elárulta, milyen nőt keres

A Lovász Lászlóval a reggeli rádiózásba visszatérő Bochkor Gábor friss interjújában elmesélte, hogy már nagyon szeretne rendezett magánéletet, és ehhez megfelelő társat keres, akiről pontos paramétereket is közölt. Ha érdekel, milyen nőt szeretne Bochkor, akkor ezt a cikket olvasd el.

Nyaralós fotó: jól megnőttek Ákos gyerekei, és a legkisebbet kivéve mindannyian a papára ütöttek

Kovács Ákos a családi nyaralásról posztolt egy csoportképet felesége, Őry Krisztina, valamint négy gyermeke, Márton, Anna, Kata és Júlia társaságában. Íme.

Zimány Linda: Kinőttem most már ebből a meztelen szerepből

Amikor Lakatos Márk az RTL Klub reggeli műsorában Skype-interjú keretében beszélgetett Zimány Lindával, rögtön egy meztelen szerepajánlattal nyitott. Ennek köszönhetően megtudhattuk, mi a helyzet a glammodellkedő dr. Zimány jogi karrierjével. Videó és további részletek itt.

Izgalmas, új nyomokat közölt az RTL az Álarcos énekes titokzatos nyomozójáról

A meghirdetett játéknak megfelelően még mindig nem tudni, ki érkezik a távozó Dancsó Péter helyére, de mostanra annyi mindent árult el a csatorna az új szereplőről, hogy tényleg erősen szűkült a kör. A legfrissebb információkat erre a linkre kattintva ismerheted meg.

Exkluzív interjú készült Koncz Zsuzsával

MTI Fotó: Mohai Balázs

Filmszakadás címmel a héten debütált az aktuálpolitikai felhangoktól nem mentes új dala, és már alig várja, hogy ismét a színpadon énekelhessen. A Best magazin podcastinterjú-sorozatának legújabb epizódjában Koncz Zsuzsával beszélgettek. A teljes interjút itt tudod meghallgatni.

Fásy Zsüliett egy tál gyümölcs mellé állva mutatta meg, hogy sportmelltartóban is csodásan fest

Fásy Ádám 41 kilóval karcsúbb lányának nagy fogyásáról már többször esett szó, de most olyat mutatott magából, amit eddig még soha. A sportmelltartós Zsüliettet ebben a cikkben nézegetheted.

Curtis és felesége már szét is költözött

Majka legjobb barátja csütörtökön jelentette be, hogy a válás mellett döntöttek, és máris megszólalt az egyik szomszéd, aki elárulta, hogyan rendezte a pár a lakáshelyzetét. Bővebben.

Polgár Árpád: A túlzott vehemenciám a kis méretem miatt van sajnos

Továbbra is Polgár Árpád a legjobb dolog a TV2 új főzős műsorában. A műkereskedő ezt legutóbb akkor bizonyította, amikor egy kisebb csalással feszültséget okozott, majd térden állva, igen egyéni szöveggel kért bocsánatot a sértett felektől. Itt egy videó a rövid jelenetről.

Szűcs Lajos halála ide vagy oda, nagyon úgy tűnik, hogy Pécsi Ildikó igazából nem ásták el a csatabárdot az unokájával és Pártos Csillával

A július közepén elhunyt Szűcs Lajos búcsúztatójakor még úgy tűnt, végre lezárulhat a háborúskodás Pécsi Ildikó és fia volt felesége között, de most kiderült, hogy alighanem tovább hömpölyög a több éve tartó kellemetlen viszálykodás. Mit jelent ez pontosan? Innen kiderül.

Elhunyt Joe Ruby, a Scooby-Doo atyja

 

 

Az amerikai rajzfilmgyártás legendás ikonja 87 éves volt. Haláláról és fantasztikus munkásságáról ebben a cikkben olvashatsz.

Ez is érdekelhet

képcím

Majka kötelezővé tenné az oltást, de politikai okokból nem...

képcím

Kóbor János 14 éves lánya megtörten beszélt

képcím

Milyen fát és mennyiért vesz a magyar: a normann a sláger, a luc...