Kiemelt Hírek 2018. július 07.

Szégyen: Autista kislány kezéből tépték ki mobilját a 2-es metrón

Startlap Kiemelt Hírek 2018. július 07.
A net népe azonnal cselekedett, nem hagyták annyiban.

Péntek este egy szomorú édesanya fordult az internetezőkhöz, egész pontosan egyetlen egyhez: ahhoz a tolvajhoz, aki képes volt ellopni lánya telefonját.

Az anyuka a Pesten Hallottam Facebook csoportba tette közzé posztját, melyben kérte az elkövetőt, hogy jelentkezzen, mert szükségük van a mobilra, mindenképp.

„Keresem azt az emberkét aki ma reggel 7:10 körül a 2-es metrón kikapta a kislányom kezéből a telefont. Kérlek add vissza a készüléket. Egy Sony xperia L-ről van szó. Arra már rájöhettél, hogy sokra nem mész vele, mert a kijelzője be van törve valamint az akksija is rossz. Viszont a kislányom csak azzal tud egyelőre tömegközlekedésen utazni. Emese autista. Ezt ugyan nem tudhattad, de számára nem csupán hobbi az a készülék. Kérlek Téged jelentkezz akár privát üzenetben is mert jelenleg nem tudok Neki másik telefont venni, és bizony addig sajna minden utazás rémálom lesz…”

Az üzenet után szinte azonnal érkeztek a felajánlások, rengetegen kínáltak fel készülékeket vagy azt, hogy beszállnának egy telefon vásárlásába is szívesen. A Facebook csoport adminisztrátora alig két órával később már arról számolt be, hogy átmenetileg megoldódni látszódott a probléma.

„Kedves tagok! Csodálatos ez a sok segítőkész ember! Nagyon örülünk, hogy ide tartoztok. A probléma pillanatnyilag megoldódik, ezért a kommenteket egyelőre leállítom. Kérjük, a többit privátban beszéljétek meg. Természetesen megbeszéltem a posztolóval a dolgot.”

 

Keresés az oldalon