Szégyen: Autista kislány kezéből tépték ki mobilját a 2-es metrón

A net népe azonnal cselekedett, nem hagyták annyiban.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2018-07-07 16:38

MTI Fotó/Máthé Zoltán

Péntek este egy szomorú édesanya fordult az internetezőkhöz, egész pontosan egyetlen egyhez: ahhoz a tolvajhoz, aki képes volt ellopni lánya telefonját.

Az anyuka a Pesten Hallottam Facebook csoportba tette közzé posztját, melyben kérte az elkövetőt, hogy jelentkezzen, mert szükségük van a mobilra, mindenképp.

„Keresem azt az emberkét aki ma reggel 7:10 körül a 2-es metrón kikapta a kislányom kezéből a telefont. Kérlek add vissza a készüléket. Egy Sony xperia L-ről van szó. Arra már rájöhettél, hogy sokra nem mész vele, mert a kijelzője be van törve valamint az akksija is rossz. Viszont a kislányom csak azzal tud egyelőre tömegközlekedésen utazni. Emese autista. Ezt ugyan nem tudhattad, de számára nem csupán hobbi az a készülék. Kérlek Téged jelentkezz akár privát üzenetben is mert jelenleg nem tudok Neki másik telefont venni, és bizony addig sajna minden utazás rémálom lesz…”

Az üzenet után szinte azonnal érkeztek a felajánlások, rengetegen kínáltak fel készülékeket vagy azt, hogy beszállnának egy telefon vásárlásába is szívesen. A Facebook csoport adminisztrátora alig két órával később már arról számolt be, hogy átmenetileg megoldódni látszódott a probléma.

„Kedves tagok! Csodálatos ez a sok segítőkész ember! Nagyon örülünk, hogy ide tartoztok. A probléma pillanatnyilag megoldódik, ezért a kommenteket egyelőre leállítom. Kérjük, a többit privátban beszéljétek meg. Természetesen megbeszéltem a posztolóval a dolgot.”

 

Címkék:

autista lopás rablás

Mai nap hírei

4 csillagjegy, akik nagyon nehezen nyílnak meg az érzéseikkel kapcsolatban

joy.hu10 órája

A frissen szerződtetett Suárez két góllal mutatkozott be az Atléticóban

eurosport.hosszabbitas.hu11 órája

Aktuális teendők a dióval, a szőlővel és a buxussal

agroinform.hu13 órája

„Nehogy elkezdjen bókolni! Azt ki nem állom!” – Emlékezés Ruttkai Évára

wmn.hu13 órája

Teljesíthetetlen kibocsátási célokat szab az EU az autógyártóknak

autopro.hu14 órája

Fotók: bekamerázták a luxusvillát, ahol Rogán él

ezalenyeg.hu15 órája

Az öt leggonoszabb csillagjegy - őket utálják a legtöbben

femcafe.hu16 órája

Új módszer az unokázós csalásoknál

szabadeuropa.hu18 órája