Kiemelt Hírek 2018. január 08.

Szegény Vajna Timi! Nem volt pénze új ruhára!

Startlap Kiemelt Hírek 2018. január 08.
Tavalyi göncben csinálta végig a Golden Globe-gálát.

A vasárnap megrendezett Golden Globe-gála ruhakölteményeiről már beszámoltunk, de egyvalaki outfitje kimaradt belőle: Vajna Tímeáé.

Nem is teljesen véletlenül, ugyanis semmi újdonság nem volt rajta. Ahogy Instagram oldalán is írta, kénytelen volt a tavaly Cannes-ban hordott Dior-estélyijét újra felölteni, mert NEM VOLT PÉNZE ÚJ RUHÁT VENNI! Egész pontosan úgy fogalmazott, hogy nincs lehetősége újat venni, egy kommentelő kérdésére fejtette ki, hogy nincs rá pénze, de új frizurával és kiegészítőkkel ezt is fel tudta dobni. Állítólag Mariah Carey is megdicsérte.

Köszönöm a sok levelet, amit kaptam Tőletek. Sokan voltatok kíváncsiak, hogy milyen ruhát viselek idén. Nincs lehetőségem mindig új ruhát venni, így a tavalyi cannes-i estélyimet viseltem a @goldenglobes -on, de a német RTL és az @instylemagazine lehozta + @mariahcarey is megdícsérte 😄Remélem tetszett az instastorym. Megpróbáltam minél több sztárt elcsípni a kérésetekre. Sok puszit küldök Nektek! Hajrá Magyarország! ❤️ köszönöm a meghívást @anikonavai #goldenglobes @timesupnow #timesup 🙏hair and makeup by @brianvalentine köszönöm a videót @lillasoria 🤟, amit elég nehéz volt megcsinálni abban az őrületben #redcarpet #blackgown @bijoubrigitte fülbevaló

Timea Vajna (@timeavajna) által megosztott bejegyzés,

 

Címlapfotó: Facebook

Keresés az oldalon