Szegedi klinika ápolási igazgatója: nagyobb a gond, mint a korábbi hullámok idején

Startlap - Startlap
Előkerült egy levél, melyet Balogh Dénes, a szegedi klinika ápolási igazgatója írt. Esti hírösszefoglaló.

A szegedi klinika ápolási igazgatója szerint a betegek állapota most jóval rosszabb, mint a korábbi hullámok idején

MTI/Balogh Zoltán

A Szeged.hu birtokába került egy a levél, amit Balogh Dénes, a szegedi klinika ápolási igazgatója írt a Klinikai Tanács hétfői ülése után a szegedi egészségügyi szakdolgozóknak. A levél lényegi részei itt érhetőek el

Bombázókat vezényelt Moszkva a belarusz légtérbe

Moszkva és Minszk is az EU-t hibáztatja a helyzet eszkalálódásáért, holott gyanús módon került a határra sok migráns. A pattanásig feszült helyzetről ez a cikk ad részletes beszámolót. 

Diplomáciai botrányt okozott a moldáviai magyar nagykövet

A helyi magyar nagykövet ütött el autójával egy intézkedő rendőrt Kisinyovban a moldáviai sajtó szerint. Az incidens szombaton történt a moldáv főváros piaca mellett. A esetről készült videó itt tekinthető meg

A szlovák miniszter elzavarta a magyar befektetőt

MTI/EPA/Martin Divisek

A Magyar Villamosipari Művek olyan mesés ajánlatot tett a szlovák áramszolgáltatóra, ami szinte visszautasíthatatlannak tűnt. Aztán jött Richard Sulík gazdasági miniszter határozott elutasítása.  A félbeszakadt, de leginkább el sem kezdett ügyletről itt lehet mindent megtudni. 

Jakab Péter úgy látja, le kellene szállni Orbán Gáspárról Márki-Zay Péternek

A Jobbik elnöke szerint a kormányfő gyereke nem lehet politikai termék, és most nem az ellenzékváltás a lényeg, hanem továbbra is az összefogás. Az ellenzéki miniszterelnök-jelölttel kapcsolatos kritikái itt olvashatóak. 

A tolmács miatt félbeszakadt a Hableány-per

Távmeghallgatással folytatódott, majd percek múlva félbe is szakadt a Viking Sigyn hajóskapitányának, Jurij Csaplinszkinak a büntetőpere a Fővárosi Törvényszéken. Hogy miért, az ide kattintva azonnal ki fog derülni. 

Nem árulja el a vadászati világkiállítást szervező cég, hogy milyen kutatásokra ment el 80 millió

Nem mondja meg a vadászati világkiállítást szervező cég, az Egy a Természettel Nonprofit Kft., hogy pontosan milyen hatástanulmányokra fizettek ki több tízmillió forintot. Részletek

Mizsér Attila szívesen látna valamilyen e-sportot az öttusában, ha már nem lesz a lovaglás

MTI Fotó: Czeglédi Zsolt

Az olimpiai bajnok “minősíthetetlennek” tartja a nemzetközi szövetség eljárását azzal kapcsolatban, hogy saját hatáskörükben döntöttek arról, hogy az öttusa számai közül kivezetnék a lovaglást. Viszont ha már így történt, elmondta, miért is hajlana az e-sport felél. A véleményét ez a cikk foglalta össze.

Európa egyik legszigorúbb állatvédelmi törvényét szavazhatja meg a parlament

A törvényjavaslat a büntető törvénykönyv jelenlegi szabályozásához képest bővíti a természetkárosítás, az állatkínzás és a tiltott állatviadal szervezésének minősített eseteit. Részletek.

Ez is érdekelhet

képcím

Bíróság kötelezi az MVM-et arra, hogy árulják el, kik...

képcím

Iszonyúan megdrágul ősztől az orosz gáz, ezért szánthatták be...

képcím

Megrohamozták az MVM oldalát