Szakítottak a 4. emeletről kizuhant kislány szülei – megszólalt az apa

Startlap - Startlap
Ismeretlen tettes ellen folyik a nyomozás.

Már nem élnek együtt a negyedik emeletről kizuhant kistarcsai kislány szülei. Panna édesapja a Tényeknek elmondta, a szakítás maga nem viselte meg különösebben, és azért hagyta ott a párját, mert az ő arcvonásaiban is folyton a meghalt hároméves kislányát látta.

Mint korábban megírtuk, májusban egy hároméves kislány kizuhant egy kistarcsai társasház negyedik emeleti lakásának ablakából. A gyerek később a kórházban meghalt.

A szülők azt állították, nem tudtak róla, hogy kislányuk egyedül marad a lakásban, míg a keresztanya – akinek vigyáznia kellett a kicsire – ennek az ellenkezőjét mondta a rendőröknek.

A rendőrség poligráfo­s vizsgálatnak vetette alá a szülőket és a keresztanyját is. A hazugságvizsgálat megállapította, hogy az anya nem mondott igazat, tudta, hogy Panni teljesen egyedül lesz a lakásban.

Később kiderült, hogy a rendőrség által kirendelt szakértő alkoholt mutatott ki a meghalt kislány vérében. A szülők a rendőrségi meghallgatásukon határozottan cáfolták, hogy a gyerek számára is elérhető helyen hagytak volna bármiféle alkoholos italt a lakásban.

Jelenleg az ügyben ismeretlen tettes ellen folyik nyomozás gondatlanságból elkövetett emberölés vétségének gyanújával.

 

Címlapkép: Tények

Ez is érdekelhet

képcím

A rendőrgyilkosság gyanúsítottját ismerték a környéken,...

képcím

Késsel támadtak rendőrökre Budapesten, egyikük meghalt

képcím

Túszokat ejtettek egy drezdai bevásárlóközpontban