Alkoholt találtak a negyedikről kizuhant kislány vérében

Startlap - Startlap
Megbukott a hazugságvizsgálaton az anya.

Még májusban történt az a tragikus eset, melynek során egy hároméves kislány kizuhant egy kistarcsai társasház negyedik emeleti lakásának ablakából. A gyerek később a kórházban meghalt.

A szülők azt állították, nem tudtak róla, hogy kislányuk egyedül marad a lakásban, míg a keresztanya – akinek vigyáznia kellett a kicsire – ennek az ellenkezőjét mondta a rendőröknek.

A rendőrség poligráfo­s vizsgálatnak vetette alá a szülőket és a keresztanyját is. A hazugságvizsgálat megállapította, hogy az anya nem mondott igazat, tudta, hogy Panni teljesen egyedül lesz a lakásban.

A Blikk ma újabb fejleményről számolt be az üggyel kapcsolatban. A lap azt írja, információik szerint a rendőrség által kirendelt szakértő alkoholt mutatott ki a meghalt kislány vérében.

Erre háromféle magyarázat lehet: vagy az újraélesztés során használt gyógyszerekből került a vérébe, vagy amikor a keresztanyja egyedül hagyta, megivott valamit, vagy halála előtt valaki alkoholos italt adott neki.

A lap úgy tudja, a szülők a rendőrségi meghallgatásukon határozottan cáfolták, hogy a gyerek számára is elérhető helyen hagytak volna bármiféle alkoholos italt a lakásban.

Jelenleg a szülők egyikét sem gyanúsította meg a rendőrség, jelenleg is sértettjei az ügynek

 

Forrás: Blikk

A címlapkép illusztráció: Thinkstock

Ez is érdekelhet

képcím

Sokak kedvenc reggelije erősen gyulladáskeltő

képcím

Újdonságok a Netflixen: 6 premierfilm és sorozat, amit a jövő...

képcím

Otthon kapott ki a Chelsea, Potter menesztését követelik