Kiemelt Hírek 2021. január 29.

Szabó Zsófi a Reggeliben jelentette be, hogy elválik férjétől: "Hiába szereted a másikat"

bubba Kiemelt Hírek 2021. január 29.
Több mint öt évet voltak együtt, de örökre terveztek. Bulvárösszefoglaló.

Szabó Zsófi a Reggeliben jelentette be, hogy elválik férjétől: “Hiába szereted a másikat”

Szabó és Kis Zsolt kapcsolatáról 2015-ben írtak először a lapok, egy évvel később megvolt az esküvő, 2017-ben pedig megszületett Mendel. A műsorvezető azt mondja, igazi nagy szerelem volt az övék. A bejelentésről készült videó, majd az ezt követő Insta-poszt itt nézegethető.

Börcsök Enikő vőlegénye kezét fogva halt meg

A csütörtök hajnalban elhunyt 53 éves művésznőről tegnap még csak annyit lehetett tudni, hogy hosszú, súlyos betegség vitte el. Azóta megszólalt a Transzplantációs Alapítvány elnöke. Bővebben.

Pachmann Péter plasztikával fog javítani külsején

A híradós egy veleszületett problémával, és munkája esztétikai elvárásaival magyarázza, hogy sebészhez fordul. Részletek itt.

Dér Heni gyűjti a kommenteket, hogy aztán feljelentést tegyen

Az utóbbi időben több posztjával is kisebb viharokat szító Dér, akinek a személye a Nyerő Párosban sem aratott túl nagy sikert, jelezte, hogy maga sem így tervezte eltölteni az idejét, de nagyon durva dolgokat írnak neki. Ha érdekel a téma, akkor katt ide.

Erzsébet királynő feladott egy álláshirdetést

Úgy tűnik, a királynő nem boldogul elég jól az internettel, ehhez keres segítséget. Az ajánlat paramétereit erre a linkre kattintva ismerheted meg.

Fotó: Chris Jackson – WPA Pool/Getty Images

Egy másik cikket is ajánlanánk II. Erzsébettel kapcsolatban: a palota több alkalmazottja arról számolt be, hogy az uralkodó csak megtanulta játszani a szerepét, de otthon egész más személyisége van. Ha érdekel a téma, akkor ezt a cikket olvasd el.

“Ha én Virág lennék, nem sikítoznék az ágy közepén” – a Való Világ játékosainak már kínos Virág hangos szexuális élete

A kulturáltan megfogalmazott kritikákra Virág válasza az volt, hogy Bálintnak ki kellene elégítenie magát. Bálint inkább tampont dugna a fülébe. Videó és további részletek ebben a cikkben nézegethetők.

Gesztesi Károly fia feldúltan nyilatkozott

Csütörtökön a Blikk nyomán bejárta a sajtót a tavaly elhunyt színész újratemetésének híre. Gesztesi Márkó zaklatottan reagált. Bővebben.

Sajgál Erika: Nagy művészet valakivel együtt élni

Kovács István színművész felesége gyermeke születése után feladta karrierjét, és eltűnt a nyilvánosság elől. A főként anyaként és feleségként eltöltött évtizedek után a közelmúltban visszatért hivatásához, jelenleg éppen a Keresztanyuban szerepel. A BEST magazin szokásos podcastinterjúi sorában ezúttal Sajgál Erikával beszélgettek. A teljes anyagot erre a linkre kattintva hallgathatod meg.

Gájer Bálint apa lesz

A zenész nagyon meglepődött, amikor kiderült a fogantatás ténye. A babaprojektről és arról, hogyan tudatta vele felesége a nagy hírt, ebben a cikkben olvashatod el Gájer Bálint boldog nyilatkozatát.

Anthony Hopkins videón mutatta meg, ahogy megkapja az oltást

Fotó: Greg Doherty/Getty Images

Arnold Schwarzeneggerhez hasonlóan az Oscar-díjas walesi színésznek sem kellett kiszállnia a kocsijából a szurihoz. Viszont a védekezést kicsit komolyabban vette, pajzsot is viselt a maszkja felett. Videó.

Keresés az oldalon