Videón, amikor II. Erzsébet 1993-ban egy kecskeméti iskolában megjelenik az énekórán

Startlap - Startlap
1993-ban a királynőt és Fülöpöt elvitték a bugaci pusztára, meg a kecskeméti Kodály Zoltán Ének-zenei Általános Iskolába és Gimnáziumba. Bulvárösszefoglaló.

Videón, amikor II. Erzsébet 1993-ban egy kecskeméti iskolában megjelenik az énekórán

A 96 évesen elhunyt királynő uralkodása hetven éve alatt egyetlen alkalommal látogatta meg Magyarországot, 1993-ban, férjével, Fülöp herceggel. Ekkor viszont a négynapos programba gyakorlatilag mindent belezsúfoltak. Így egy sor jeles budapesti helyszín és politikai találkozó mellett egy kisvárosi kiruccanást is, amelynek során szürkemarhástól és Kodály-módszerestől megmutattak neki a magyar vidékből amit csak bírtak. És legnagyobb szerencsénkre a helyi tévé archív felvétele megőrizte Erzsébet legjobb magyarországi pillanatait

II. Erzsébet halálhíre szó szerint az egész világot megmozgatta, talán még sosem volt olyan személy, akinek távozását ennyire egyöntetű szomorúság és gyászoló üzenetek ilyen sokasága követte volna. Erre a linkre kattintva megnézheted, milyen személyes történetekkel, megható sorokkal és kedves fényképekkel búcsúznak a bolygó kedvenc uralkodójától a világsztárok.

És vajon mit csinál most a brit királyi család? Míg Károly, immár III. Károly királyként jelenleg is a Balmorali kastélyban tartózkodik, ahogy a rokonok nagy része is, ugyanakkor egy videófelvétel tanúsága szerint Harry herceg amilyen gyorsan jött, olyan gyorsan is távozott a helyszínről. Részletek.

Balmoral Erzsébet számára Fülöp herceg miatt volt fontos pont az életében, itt töltötte élete utolsó időszakát. Bennfentes beszámolók cáfolják krónikus betegségéről szóló híreket, és azt állítják, ez a nyár “az elmúlt évek egyik legboldogabb nyara volt”. Bővebben.

Jeff J Mitchell/Getty Images

Végül pedig ezt a cikket ajánlanánk a figyelmedbe, amely II. Erzsébet legviccesebb jeleneteit idézi fel. Akik egy kicsit is elmélyedtek korábban Erzsébet életművében, jól tudják, hogy a feddhetetlen modor és a pudingszínű kosztümök egy remek humorú asszonyt takartak, aki nem félt megtréfálni másokat, és a fekete humor sem állt tőle távol.

Kínos pillanatok a Reggeliben: Szabó Zsófinak sikerült kikotyognia Horváth Gréta eljegyzését

Már megszámolni se lehet, hány alkalommal szerepelt az utóbbi időben Horváth Gréta az életmódváltásával, illetve a korábbi túlsúlyát okozó betegségével. A péntek délelőtti adás is a szokásos unalommal indult, aztán jött Szabó Zsófi gratulációja, amire Horváth a döbbenettől lefagyott arccal reagált. Az influenszernek  ugyanis esze ágában sem volt megosztani a hírt a nagyvilággal. Videó.

Pély Barna hónapokkal ezelőtt titokban feleségül vette menedzserét

Váratlanul egy rakás nyári esküvői fotó jelent meg Pély Barna közösségi oldalán, amelyek alatt feleségeként köszönti fel a születésnapját ünneplő Évát. A lagziról sok mindent nem árult el a zenész, azon túl, hogy egy meghitt szertartásra került sor. Galéria.

Csutit megviseli Kulcsár Edina terhessége

Szabó András őszintén bevallotta, hogy rosszul érinti volt felesége gyorsan jött babavárása, amikor követői erről kérdezték Instagram oldalán. Ha kíváncsi vagy, mit válaszolt, kattints ide.

Marco Rossi 58 éves lett, gyönyörű felesége oldalán köszönte meg a magyar szurkolók jókívánságait

László Szirtesi/Getty Images

A magyar válogatottat az élvonalba vezető olasz edző saját bevallása szerint a mai napig 28-nak érzi magát, csak a tükör árulja el számára, hogy azóta már három évtized eltelt. Marco Rossi és Mariella együtt pózoltak egy fénykép erejéig a jeles nap alkalmából. Marco Rossi üzenete és a fotó itt nézegethető.

A Sztárban sztár leszek! versenyzője a feleségét akarta visszahódítani a tévében, de nem sikerült

Snóbli Zoltán és vetélytársa, Dobó Enikő a Mokka stúdiójában nyilatkozott, és az első kérdés az volt, ki miért jelentkezett. Miután Dobó elmesélte, hogy őt barátai biztatták, Snóbli már egy jóval izgalmasabb választ adott, de sajnos arra is fény derült, hogy időközben “okafogyottá vált” a szerelmes gesztus. Részletek.

(A címlapképen Erzsébet királynő és Göncz Árpád látható Budapesten 1993-ban. Fotó: Martin Keene – PA Images/PA Images via Getty Images)

Ez is érdekelhet

képcím

Londonba érkezett Harry herceg, a királyi család tagjai nyilvános...

képcím

Rossi: Sok magyar nálam jóval kevésbé szereti a válogatottat,...

képcím

Fotókon Marco Rossi állampolgársági eskütétele