Szabó Ádám felgyújtotta kedvesét Andit, nem bánta meg

Schobert Norbert szerint gyáva húzás volt tőle, és a helyében átoperáltatná magát nővé.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2018-10-11 17:10

Fotó: Facebook/Szabó Ádám

Szabó Ádám kapott hideget-meleget, miután A legbátrabb páros című műsor egyik feladataként felgyújtotta párját, Tóth Andreát.

A feladat persze nem az volt, hogy Andit gyújtsa fel, hanem a pár egyik tagjának kellett a másikat, ám Szabó Ádám a tűz gondolatától is összerezzent.

A Máltán történtek nyomot hagytak a műsoron, Schobert Norbert például teljesen kibukott a Csillag születik című műsorból ismert férfi cselekedetén.

Föld alá süllyedtem volna, ha én gyújtom fel a feleségemet. Utolsó féreg lettem volna. Átoperáltattam volna magam nővé, mert az egy p.cs, aki elküldi a feleségét. Ádámtól férfiatlan húzás volt, még ha a párja is kérte erre

– mondta Schobert Norbi.

De rajta kívül Németh Kristóf is a pár háta mögött mondta el a véleményét, ám Andi szerint nincs miért szégyenkezniük, így is folyamatosan próbára teszik a bátorságukat, míg Szabó Ádám magyarázatot adott a történtekre.

Elmesélte a Borsnak, hogy testvére párjának családja milyen nehézségeken ment keresztül, mivel néhány hónapja leégett a házuk, ő pedig a helyszínen tartózkodott akkor. Máltán pedig rögtön bevillant neki a tragédia, miután meglátta a tűzet.

Bár kértem Andit, hadd csináljam végig, jól érezte, hogy a borzalmas emlék miatt nem vagyok elég magabiztos. Tiszta a lelkiismeretem, és tükörbe is tudok nézni azok után, hogy a tűzbe küldtem

– magyarázta Szabó Ádám.