Schobertéket a Norbi Update irdatlan vesztesége se rázza meg

"Hogy lehet valaki ennyire gusztustalan" - Sváby András nyilatkozott az autóbalesetéről. Súlyos dologra derült fény Mary Zsuzsi múltjából. Varga Izabella 1985-ben annyira gyönyörű volt, hogy arra nincsenek szavak. Bulvárösszefoglaló.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2019-07-03 13:15

Fotó: Startlap

Tekintélyes veszteséget termelt tavaly Schobert Norbi és Rubint Réka Update-birodalma

Megnézték a Schobert házaspár cégeinek 2018-as pénzügyi beszámolóját, amiből kiderült, hogy a Norbi Update igen rossz éven van túl. De aggodalomra semmi ok, egyelőre még nem kell gyűjtést szervezni a fitneszpárosnak, ugyanis az Alakreform Kft. annyira hasított, hogy bőven kárpótolja Norbiékat az Update tetemes veszteségéért. A pontos számokat itt találod.

“Hogy lehet valaki ennyire gusztustalan” – Sváby András nyilatkozott az autóbalesetéről

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sziasztok #karcsika

A post shared by SvábyAndrás (@svaby) on

Centiken múlt csupán, hogy nem történt tragédia, amikor Sváby Andrásékba belehajtott egy autós. Az 51 éves tévés éppen kétéves kisfiát, Milánt vette ki a kocsiból a bölcsi előtt, amikor a baleset történt. Sváby roppant ingerülten nyilatkozott az ügyről, ami nem csoda, ugyanis a vétkes autós felháborítóan viselkedett.

Durva dolog derült ki Mary Zsuzsi múltjáról

Mary Zsuzsa és akkori férje, Dr. Dobos Attila zeneszerző, fogorvos 1970-en turistaútra utazott az NSZK-ba. Ezen utazás ideje alatt történt valami olyan, nagyon komoly dolog, amit eddig senki sem tudott a táncdalénekesről.

Varga Izabella 1985-ben annyira gyönyörű volt, hogy arra nincsenek szavak

Varga Izabella posztolt egy képet a nyolcvanas évekből, és azóta nem térünk magunkhoz. A színésznő külsejére most is nehéz rosszat mondani, de 12 éves korában egyenesen meseszép volt. A fotért ide kattints!

Íme Németh Kristóf 12 évesen a Szomszédokban

Arra még sokan emlékeznek, hogy Németh Kristóf a Szomszédokban Julcsi udvarlóját alakította, de valójában ennél már jóval korábban is feltűnt a sorozatban. 12 évesen a 4. epizódban játszott, amelyben Lenke néni és Taki bácsi meglátogatja az Ózdi rokonokat. A felvételt a következő cikkben nézheted meg, amelyben a Google algoritmusának segítségével megnézték, mire kíváncsiak legtöbben Németh Kristófról, így még számos más érdekességet találsz a videón kívül.

Félti az életét és Londonban bújkál a dubaji sejk hatodik felesége

Haya bint al-Huszein hercegnő, Mohamed al-Maktum sejk, a dubaji uralkodó hatodik felesége a közelmúltban nyom nélkül felszívódott, és senki sem tudta, hol van. Azóta több dolog is kiderült az ügyről: egyrészt az, hogy a 45 éves Haya hercegnő az életéért retteg, másrészt az is, hogy egészen pontosan hova szökött családja elől. A fenti fotón egyébként a hercegnő férje és lánya társaságában látható.

Singh Viki szexi fotózásától bedugult a rakparton a forgalom

A fotó jól sikerült, csak kisebb dugót csináltunk a Duna-parton, miközben készült, hiszen nyilván mindenki lelassított, hogy jól megnézzen

– írta frissen posztolt képe mellé Singh Viki, akiről egy Kim Kardashian ruhában a rakparton lőttek képeket. Ha édekel a látvány, ami elterelte az autósok figyelmét, akkor ezt a cikket nézd meg.