Stohl András: Megbűnhődtem, de nem a börtön volt az igazi büntetés

Startlap - Startlap
Nem tudja magának megbocsátani, hogy lányait miatta bántották.

A Miskolci Rendőrkapitányság kérte fel Stohl Andrást arra, hogy beszéljen a bűnről és bűnhődésről, megrázó lett az előadása – számolt be az eseményről a Bors.

Elmondta, hogy bár leülte a büntetését, nyilvánosan vezekelt, de a bűntudat megmaradt, hogy ittasan okozott balesetet. Ráadásul miatta lányai is szenvedtek:

„Ittas állapotban balesetet okoztam. Ekkor sérült, aki a másik autóban ült, sérültem én, és sérültek a gyerekeim. Tulajdonképpen sérült az egész ország, hiszen engem mindenki ismert. A lányaimnak beszólhattak: Nincs valami piád? Apádnak biztos van! Ezt máig nem tudom magamnak megbocsátani.”

Arra a kérdésre, hogy megbűnhődött-e, így felelt:

„Megbűnhődtem, de nem az öt hónapnyi börtön volt az igazi büntetés, hanem az, amit a lányaimról mondtam.”

A színész úgy érzi, hogy a hirtelen jött tévésztárság miatt indult el a lejtőn lefelé, mellyel nem tudott megbirkózni. Személyiségtorzulást okozott nála, nagyképű lett, egyre többet engedett meg magának. Egy idő után már sérthetetlennek érezte magát, még azután is, hogy első balesetét elszenvedte.

„Eltört a medencecsontom, tehetetlenül feküdtem a töltés tetején, másfél méterre az autómtól, és átgondoltam az életemet. Majd’ meghaltam a fájdalomtól, amikor a mentősök megfordítottak. Végül felépültem a kórházban, és ez a baleset mégsem lett fordulópont az életemben. Pedig egy nagy pofonnak kellett volna lennie, ami figyelmeztet: állj! De nem így lett. Pedig, ha akkor megállok a lejtőn, szerencsésebben alakul az életem.”

 

Ez is érdekelhet

képcím

11 év börtönt kapott a csaló influenszer

képcím

Akkora a kereslet a hatósági áras tűzifára, hogy több helyen...

képcím

Lakatos Márk megüzente Novák Katalinnak, hogyan ne tűnjön...