Stohl András elárulta A Piramis kulisszatitkait

Kiderült, hogy miket kért az öltözőjébe Stohl, hova viszik a kérdésekre válaszoló játékost, mennyit lehet nyerni, és mitől függ, hogy mit viselnek a játékosok. Van egy olyan részlet is, amit örökre titokban akarnak tartani.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2018-04-02 13:53

Fotó: TV2

A népszerű televíziós vetélkedő, A Piramis kulisszái mögé látogatott el nemrég a Best Magazin, hogy feltegyen néhány olyan kérdést, ami minden néző fejében megfordult már. Szinte mindenre választ kaptunk, kivéve egyetlenegy dolgot.

Stohl Andrást szeretik a kollégák, elmondásaik szerint hihetetlen munkabírása, közvetlensége és remek történetei miatt szuper vele együtt dolgozni. A színésznek nincsenek különleges kérései, leszámítva, hogy imádja a csokit, így mindig kell egy kis édesség az öltözőjébe, továbbá a napokban kért egy fekve nyomó padot, hogy a szünetekben edzhessen.

A műsorvezető egyébként hajnalban kel, hogy időben a rádióba érjen, aztán A Piramis kulisszáiban tölti a napot, este pedig legtöbbször a színházban folytatja a szereplést.

Az is kiderült, hogy a játékosok saját ruháikban állnak a kamerák elé. Minden játékosnak több öltözéket kell magával vinnie, abból válogatnak a műsor készítői. A díszlet színei miatt színes ruhákat javasolnak mindenkinek.

A leginkább izgalmas kérdés talán az, hogy hol tartózkodik az a játékos, aki a kérdésekre válaszol. Nos, ezt a stábtagok jelentős része sem tudja pontosan. A játéktér elrejtett részén egy teljesen izolált térről van szó, ahova a belépés szigorúan szabályozott. A helyiségben csak egy monitor és egy hangszóró van, amin keresztül a játékos kommunikálhat a műsorvezetővel. Mivel ez egy olyan szituáció, amiben igen nagy lehet a stressz, az elkülönített versenyzőt folyamatos orvosi megfigyelés alatt tartják.

A nyeremény összege igen változó, de amennyiben minden válasz helyes, és mindig a legnagyobb összeget éri el a labda, akkor több száz millió forintot is lehet szerezni. A műsor kezdete óta nagyjából 200 millióval lettek gazdagabbak a játékosok.

Egyetlen rejtélyes kérdés még mindig hátra van: ki dobálja a golyókat a Piramis tetejéről? A műsor készítői azt mondták, ha rajtuk múlik, akkor ez sosem fog kiderülni.

Címlapkép: TV2

Mai nap hírei

Hazahívják külföldről a szlovák orvosokat

szimpatika.hu5 órája

S.O.S ! Elloptak egy BUSA tárcsát, a nyomravezetőnek jutalom jár!

agroinform.hu6 órája

Gulyás Gergely úgy értelmezte az SZFE-s tüntetést, hogy az utcára vonuló ezrek a kormány mellett állnak ki

szeretlekmagyarorszag.hu7 órája

Hány vonal van a csuklódon? Tűpontos képet ad egészségedről, jövődről és sikereidről

femcafe.hu8 órája

Megfontolandó lehet egy újabb védekezési intézkedés

demokrata.hu10 órája

Pénzt ad a régi mobilokért a Telenor

gsmring.hu15 órája

Orbán minden bűnét az orvosokra kenné

ezalenyeg.hu15 órája

Elgondolkodtató filmet keresel? Mutatunk 7-et, ami nagy hatással lesz rád

joy.hu17 órája