Kiemelt Hírek 2018. június 24.

Sokkoló üzenetet kaptak Fábián Juli barátai

Startlap Kiemelt Hírek 2018. június 24.
'Egyszer csak felvette egy női hang.'

Megrázó üzenetet kaptak a decemberben elhunyt énekesnő ismerősei, miszerint Juli letöltött egy telefonos alkalmazást – írja a Bors.

A gyászoló család és a barátok úgy értesültek arról, hogy az énekesnő telefonszámát már más kapta meg, hogy – mivel nem volt szívük törölni a telefonjukból – ezt az üzenetet kapták: „Fábián Juli csatlakozott a Viberhez! Üdvözölje még ma!”

A telefonszolgáltatóknál a számok újra értékesítése hozzátartozik a normális ügymenethez, a gyászolókat azonban megrázzák az ilyen esetek. Juli barátai a Facebookon osztották meg egymással az érzéseiket:

„Én azt hittem, amikor megláttam, hogy elájulok!” – írja az egyikük, „Anyával ugyanez volt… sokszor felhívtuk a baleset után, hogy halljuk a hangját a rögzítőn… egyszer csak felvette egy női hang” – számol be a saját tapasztalatairól egy másik barát. „Nekem is felugrott és engem is szíven ütött…” „Ez tegnap nekem is megdöbbentő volt, miután pittyegett a hang, hogy új felhasználó csatlakozott a rendszerhez….” – mesélték mások.

A telefonszolgáltatóknál körülbelül hat hónap után értékesítik azokat a telefonszámokat, amelyekhez nem tartozik előfizetés. Azt nem vizsgálják, hogy ezeknek a hívószámoknak a tulajdonosai esetleg elhunytak már.

Keresés az oldalon